JJ Wonderbanken
Image default
Bedrijven

Bedrijfskleding nodig? Hier moet u op letten!

Wanneer u in het bezit bent van een eigen bedrijf, kan het erg waardevol zijn om bedrijfskleding aan te schaffen. Met bedrijfskleding vergroot u namelijk het verantwoordelijkheidsgevoel van medewerkers, creëert u een team en zorgt u voor naamsbekendheid. Bij het uitkiezen van de bedrijfskleding moet u natuurlijk wel op een aantal zaken letten. Zo moet de kleding comfortabel zitten, moet de kleding passen bij de werkzaamheden en is het verstandig om de bedrijfskleding te voorzien van een logo van het bedrijf. Prettige bedrijfskleding met logo zorgt er namelijk voor dat medewerkers de kleding ook zullen dragen en dat de naamsbekendheid een boost krijgt.

Kies voor comfortabele bedrijfskleding met logo

Niets is vervelender dan werkzaamheden uitvoeren in kleding die niet prettig zit. De kleding kan dan zelfs gaan irriteren wat de productiviteit niet ten goede komt. Wanneer u bedrijfskleding gaat uitkiezen is het belangrijk om comfortabele bedrijfskleding te testen. Organiseer bijvoorbeeld passessies of laat medewerkers de potentiële bedrijfskleding testen tijden shet uitvoeren van de werkzaamheden. Prettige bedrijfskleding zorgt ervoor dat werknemers de kleding ook dragen en dat ze zich comfortabel voelen. Let er bovendien op dat de kleding geschikt moet zijn voor vrouwen en voor mannen wanneer je een divers team aan medewerkers hebt.

Laat je bedrijfslogo een eyecatcher zijn op de bedrijfskleding

Bij het kiezen van de bedrijfskleding is het verstandig om vast na te denken over de plaatsing van het bedrijfslogo. Door het dragen van de kleding kan het namelijk zo zijn dat het logo wegvalt of amper zichtbaar is. Door vooraf rekening te houden met het logo en de werkzaamheden, kan dit heel eenvoudig voorkomen worden. Een goed zichtbaar bedrijfslogo zorgt voor meer naamsbekendheid en geeft direct een betere uitstraling binnen het bedrijf.

Kies voor bedrijfskleding die past bij de werkzaamheden

Naast dat de bedrijfskleding comfortabel moet zitten, moet de kleding ook passen bij de werkzaamheden. Kies voor een mooie sloof bij horecawerkzaamheden en kies voor een stevige broek bij timmerwerkzaamheden. Het is belangrijk om nooit te bezuinigen op veiligheid. Voor werkzaamheden op kantoor is dat minder van belang, maar zeker bij bouw- of timmerwerkzaamheden moet veiligheid hoog in het vaandel blijven staan. Kies dus voor kleding dat past bij de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden en die veilig en comfortabel zijn om te dragen.

Wanneer je de perfecte bedrijfskleding hebt gevonden kan je deze laten bedrukken of borduren met het logo van het bedrijf. Bedrijfskleding met logo zorgt voor naamsbekendheid, meer saamhorigheid binnen het team van medewerkers en een professionele uitstraling van het bedrijf.