JJ Wonderbanken
Image default
Bedrijven

Blunt kopen

Online blunt kopen

Als je online een blunt wil kopen, dan ben je daarvoor bij Bluntvloei.nl aan het juiste adres. Hier kun je snel en discreet een blunt kopen. Als je jouw bestelling voor 16 uur plaatst, heb je deze zelfs de volgende dag al in huis! Kies jij ook voor een blunt met een heerlijk fruitig smaakje? Bekijk het aanbod op de website van Bluntvloei.nl en plaats direct jouw bestelling.

De voordelen van een blunt kopen bij Bluntvloei.nl

Als je een bestelling plaatst bij Bluntvloei.nl, geniet je van diverse voordelen. Deze zijn voor jou op een rijtje gezet!

  • Veilig online bestellen;
  • Bestellingen worden dagelijks verzonden;
  • Alle bestellingen worden discreet verzonden.

Blunt cones of hennep wrap?

Bij Bluntvloei.nl kun je diverse soorten bluntvloei vinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een voorgerolde blunt cone maar het is ook mogelijk om zelf te rollen met hennep wraps. Het kan zijn dat je niet zelf wil of kan rollen. Blunt cones zijn hier de perfecte oplossing.

Beide varianten bluntvloei komen in afgesloten en hersluitbare verpakkingen. Zo blijft jouw vloei altijd vers en kun je toch snel en eenvoudig een blunt rollen. Zie jij dit wel zitten? Plaats dan direct een bestelling bij Bluntvloei.nl!

https://bluntvloei.nl/c/blunts/