JJ Wonderbanken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit is belangrijk voor een bedrijfslunch in Amsterdam

Dat de Nederlanders gek zijn op hun cafés is geen geheim. Je vindt ze overal in Amsterdam, in alle vormen en gedaanten. Bars, cafés, opslagruimtes en andere verborgen juweeltjes zijn slechts een paar voorbeelden. Amsterdam heeft ze allemaal, en daarom is het een geweldige stad voor een bedrijfslunch. Het kan echter lastig zijn om de juiste te vinden. Daarom hebben wij onze gids voor lunch op kantoor in Amsterdam samengesteld! 

Dineren met de zaak

Er zijn een paar restaurants in Amsterdam waar je met een creditcard kunt betalen voor bedrijfslunches. Het is een goed idee om genoeg contant geld mee te nemen naar zo’n restaurant als je met je collega’s uit eten gaat. De meeste mensen gebruiken geen creditcard om een lunch te betalen, maar er zijn er waar dat wel kan. Als je je collega’s meeneemt en je hebt niet genoeg contant geld bij je, maak je dan geen zorgen! Je kunt er nog steeds dineren. 

Eten in een café

Om in een café te gaan eten, heb je een veelheid aan alternatieven. Je ontdekt vast wel iets wat je lekker vindt, wat je ook zoekt. – De Bibliotheek – Dit café en boekhandel is een leuke plek om te eten. Het heeft een heerlijk terras dat perfect is voor een warme dag. Het ligt in de Jordaan en is een goede plek voor een zakenlunch voor mensen die er werken. Hoewel het café altijd druk is en een relaxte vibe heeft, is het een geschikte plek voor een bedrijfslunch. – The Barking Fish – Dit casual café is centraal gelegen en heeft een ruim aanbod aan heerlijke lunchkeuzes. Het is voor iedereen eenvoudig te bereiken, vooral als je een groot team hebt. – Café Restaurant De Swaen – Dit is een uitstekende keuze als u een groter team hebt en een locatie nodig hebt die voor iedereen geschikt is. Het restaurant ligt in het centrum van de stad en heeft een ruim aanbod aan smakelijke lunchopties. 

Zakelijk lunchen in een restaurant

Amsterdam heeft veel uitstekende lunchplekken als je iets chiquers wilt of iets nieuws wilt proberen. – De Kas – Dit is een geweldige plek om vegetarisch of veganistisch te eten als je wilt lunchen. Het ligt in Amsterdam Noord en is geweldig voor degenen die daar wonen en werken. Zuur Zuid – Dit is een geweldige plek voor een bedrijfslunch als je in Amsterdam Zuid werkt. Dit casual restaurant serveert Aziatisch-geïnspireerde gerechten in een ongedwongen sfeer. – Soap Chicken – Dit is een geweldige plek voor mensen die in de buurt werken als je iets meer casual en Aziatisch-geïnspireerd wilt. Deze casual plek heeft Aziatische smaken en is een geweldige keuze voor een bedrijfslunch. Het is gevestigd in Amsterdam Zuid. – Restaurant De Kas – Dit is een geweldige plek voor een bedrijfslunch als u een gastronomische maaltijd wilt. Lees meer over de werkwijze van de Buurtboer.

https://www.debuurtboer.nl/