Diverse opstapplaatsen voor de rondvaart rondom Leiden

Geniet van uw feest met een rondvaart op de prachtige kagerplassen. Beleef een onvergetelijke dag! Een specialist kan ervoor zorgen dat uw feest tot een succes wordt gemaakt. Maar wie schakelt u dan precies in? U kunt kiezen voor een gezellig zaaltje, maar dat is eigenlijk niet zo uniek. Een rondvaart rondom de Kagerplassen of Leiden, is dit echter wel. Dan is het verstandig om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn van Partyboot / Groene Hart Cruises. Bij een van de twee boten kunt u onder andere uw intieme familiefeesten geven. Maar ook voor uitbundige bruiloften en partijen bent u bij deze aanbieder op het juiste adres. Met een prachtige locatie op de wateren rondom Leiden of de Kagerplassen bent u verzekerd van een juiste invulling van uw feest.

Ook individuele dagtochten, kies bijvoorbeeld voor een rondvaart rondom Leiden

Denkt u na over het huren van een boot in Leiden? Dan bent u bij Partyboot / Groene Hart Cruises op het goede adres. Zij zijn de specialist van verschillende soorten rondvaarten in de Kagerplassen en rondom Leiden. Ook voor individuele dagtochten kunt u deze specialist inschakelen. Dit zorgt ervoor dat u alleen, of met uw naasten kan genieten van de pracht en praal die de omgeving bij een rondvaart in Leiden of de Kagerplassen met zich meebrengt. Tijdens deze individuele dagtochten bent u ook verzekerd van een heerlijke lunch en de nodige koffie of thee. Partyboot / Groene Hart Cruises biedt verschillende soorten dagtochten aan. Bekijk zelf eens of een bepaalde rondvaart aan uw wensen voldoet!

Een complete keuken aan boord tijdens uw rondvaart in Leiden

Tijdens een rondvaart in de Kagerplassen geniet u  optimaal met een complete keuken aan bord. De specialist biedt alleen dagverse producten aan van goede kwaliteit. Maar kwaliteit is een zeer ruim te nemen containerbegrip. Om het te specificeren hebben we het nu over de kwaliteit van het eten. Het kan dat u kiest voor een feestje, gecombineerd met een rondvaart op de Kagerplassen of nabij Leiden. Dan wilt u uw gasten ook iets lekkers voorschotelen. Dan bent u op het juiste adres bij Partyboot / Groene Hart Cruises. Zij hebben namelijk een professionele keuken én kok aan boord. Hierdoor heeft u zeer ruime keuze voor uw hapjes, maar ook voor buffetten. Natuurlijk helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes.