Jjwonderbanken

Doe een beroep op een kundige advocaat bij verdenking van een zedendelict

Als u wordt verdacht van een zedendelict, kan dit grote gevolgen hebben op zowel privé als zakelijk gebied. Zo wordt uw goede naam aangetast, heeft de aanklacht invloed op uw baan en kijken mensen in uw omgeving u misschien niet meer aan. Een advocaat die gespecialiseerd is in dit soort strafzaken kan u bijstaan wanneer u een ontbiedingsbrief heeft ontvangen om verhoord te worden over het zedendelict. De Stafpleiters uit Rijen begeleiden u zowel emotioneel als juridisch tijdens het gehele proces.

Welke stappen kan ik het best ondernemen wanneer ik verdacht word?

Zowel bij het ontvangen van een ontbiedingsbrief als wanneer u gedagvaard bent als verdachte van een zedendelict, is het zaak om zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen. Een advocaat kan u namelijk tips geven en samen met u een verdedigingsstrategie opstellen. Bovendien weet een zedenadvocaat dankzij specialistische kennis en kunde precies waar op gelet moet worden bij het doornemen van de aangifte en kan diegene het steunbewijs tegen u minimaliseren. Voordat u een geschikte advocaat heeft gevonden, kunt u het best beroep doen op uw zwijgrecht. Bij De Strafpleiters uit Rijen bent u er zeker van dat u deskundig geholpen wordt. Bovendien bent u gegarandeerd van:

  • Persoonlijk contact met uw advocaat via haar 06-nummer of e-mailadres (na aanmelding ontvangt u al binnen 24 uur bericht).
  • Een gratis eerste, volledig vertrouwelijk gesprek is en duidelijke kosten voor de overige gesprekken met uw advocaat.
  • Jarenlange ervaring op het gebied van zedenzaken.

Lees meer over de behaalde successen van dit advocatenkantoor

Een zedendelict is een extreem complex misdrijf dat in alle gevallen tot een gevangenisstraf leidt wanneer u veroordeeld wordt; een kundige advocaat is dus essentieel. De Strafpleiters gaan de strijd voor u aan en doen er alles aan om een eventuele straf zo laag mogelijk te houden. Neem direct contact met hen op of bekijk de website voor een impressie van de behaalde successen.

https://destrafpleiters.nl/