JJ Wonderbanken
Image default
Aanbiedingen

Drie verschillende verzendverpakkingen

Als je een eigen webshop hebt, weet je waarschijnlijk al dat je artikelen op allerlei verschillende manieren kunt verpakken om ze vervolgens te verzenden. Ieder product heeft andere afmetingen en daar hoort ook een andere verzendverpakking bij. Als je de artikelen slim verpakt, kun je al snel veel geld besparen op de verzendkosten. Ben je benieuwd welke verzendverpakkingen er zijn en waar deze voor geschikt zijn? Lees dan verder en kom erachter!

Verzenddozen 

Verstuur je vaak grote artikelen? Dan is een verzenddoos de beste optie om een artikel in te versturen. Een artikel is tijdens de verzending namelijk goed beschermt in een verzenddoos. Als je verzenddozen gebruikt, kun je kiezen voor een reguliere verzenddoos of een autolock verzenddoos. Deze doos kun je gemakkelijk in elkaar vouwen en de onderkant in elkaar duwen. Op deze manier heb je geen tape nodig om de onderkant vast te maken. Dit scheelt tijd en het bespaart ook nog eens tape. 

Brievenbuspakket 

Als je vaak kleine artikelen verzendt, is de brievenbusdoos de populairste optie om artikelen in te versturen. Een brievenbus doos is een platte doos die afgeleverd wordt door de brievenbus. Doordat dit pakket mee kan met de reguliere brievenpost, kost het minder geld om het pakket te versturen. Het andere voordeel is dat je als afzender een track and trace code krijt bij een brievenbuspakket. Hiermee kun je het pakket gemakkelijk terugvinden als deze kwijt is geraakt tijdens de verzending. 

Ontdek de mogelijkheden 

De verzendverpakking hangt dus af van de grootte van het artikel dat je wil verzenden. Een klein artikel kun je het beste verzenden in een brievenbus pakket, omdat het een stuk goedkoper is. Wil je een groot artikel verzenden? Ga dan voor een reguliere of autolock verzenddoos. Ben je benieuwd welke afmetingen er zijn? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek het aanbod aan verzendverpakkingen.

https://www.rotimshop.nl/