Een circulaire ruimte huren? Lees dan deze blog.

Zoekt u naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in Amsterdam. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Het is de perfecte plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Unieke werkplek in omgeving Amsterdam

Bij ons heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. Wij laten de keuze aan u. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende ruimtes. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing.  Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons.

Flexibele ruimte in Hoofddorp

‘Het nieuwe werken’ is een mobiele levensstijl. Bij ons verlengen we de levensduur van onze producten zodat deze ruimte een ideale werkplek  is en een inspiratiebron. Van ondernemers tot overheden,onderzoekers, investeerders. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je, als je bij C-Bèta komt werken op jouw ideale werkplek, gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

werkplekken in omgeving van Amsterdam

Tegenwoordig heeft personeel alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Hiervoor zorgen wij. Het moet het creatieve brein van de medewerkers positief beïnvloeden. Want iemand die werkt in elke dag een andere werkomgeving werkt bevorderd. Wij van C-Bèta hebben een groot aanbod aan werkplekken die zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Het geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben. Het is ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. Het uitgangspunt van C-Bèta is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact op.

http://c-beta.nl/