JJ Wonderbanken
Image default
Auto’s en Motoren

Een deskundige onderhoudsbeurt van uw auto vlak bij Geldermalsen

Wanneer u in het bezit bent van een auto is het uitermate belangrijk dat u tijdig een onderhoudsbeurt laat uitvoeren en dit doet u het best bij Autobedrijf Blom in Enspijk nabij Geldermalsen. Bij deze garage hebben ze met meer dan 30 jaar ervaring alle kennis om elk type auto te voorzien van een deskundige en professionele onderhoudsbeurt. Tijdens een grote of een kleine onderhoudsbeurt sporen ze in deze garage nabij Geldermalsen snel de mankementen of problemen van uw auto op. Indien een reparatie nodig is, wordt u tijdig op de hoogte gebracht. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over hoge en onverwachtse kosten. Transparantie en betrouwbaarheid zijn belangrijke begrippen voor deze garage. Zo hebben ze op de website duidelijke en overzichtelijke prijslijsten geplaatst. Op deze manier weet u te allen tijde waar u aan toe bent en wat de kosten voor uw de onderhoudsbeurt of reparatie bedragen bij deze garage nabij Geldermalsen.

Laat uw auto APK keuren bij deze professionele garage

Niet alleen voor een onderhoudsbeurt kunt u terecht bij de experts van dit bedrijf. Autobedrijf Blom in Enspijk is er ook voor u wanner uw auto de algemene periodieke keuring nodig heeft. Deze keuring is in heel Europa verplicht en het is dan ook belangrijk dat u deze tijdig uit laat voeren door een specialist. De voertuigen die APK gekeurd dienen te worden zijn: personenauto’s, bedrijfsauto’s, campers, bussen, driewielermotorvoertuigen en aanhangwagens met een maximale toegestane massa van 3500 kilogram of meer. Tijdens de keuring wordt gekeken naar de verkeersveiligheid, remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting, carrosserie, het milieu, uitstoot van uitlaatgassen, registratie en de kilometerstand.

Plan direct een afspraak bij deze garage

Wilt u graag een onderhoudsbeurt laten uitvoeren aan uw auto bij dit deskundige bedrijf in de buurt van Geldermalsen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van dit bedrijf via de contactgegevens op de website voor het inplannen van een afspraak.

https://autoblom.nl/