JJ Wonderbanken
Image default
Beauty en verzorging

Gezichtsbehandeling Enschede voor optimaal genieten

Bij Gezichtsbehandeling Enschede moet u zijn voor de ultieme verzorging van uw huid. Een drukke baan, veel verplichtingen en een lange to-do list kunnen ervoor zorgen dat u uzelf een beetje verwaarloosd heeft. Door eens in de zoveel tijd een fijne gezichtsbehandeling te doen, zult u merken dat uw huid herstelt en u een prachtige glans terug zal krijgen. Even een moment voor jezelf. Bij Gezichtsbehandeling Enschede helpen ze u graag met een fijne behandeling en kunt u terecht voor allerlei vragen over uw huid, het reinigen van uw huid en het verwijderen van onzuiverheden.

Bij Gezichtsbehandeling Enschede wordt aan alles gedacht

Bij Gezichtsbehandeling Enschede bieden ze diverse behandelingen aan waardoor er altijd eentje is die bij u past. Zo is er een basic gezichtsbehandeling waarbij uw huid gereinigd zal worden, uw wenkbrauwen geëpileerd en een masker krijgt die aansluit op uw huidtype. Indien u last heeft van milia (gerstekorrels) en mee-eters, is de plus gezichtsbehandeling de juiste keuze voor u. Hierbij wordt ook uw gezicht, hals en decolleté gereinigd, maar krijgt u ook nog een fijne massage. Dat is dus optimaal genieten!

Bij ons is het mogelijk om de plus gezichtsbehandeling aan te vullen met bijzondere extra’s. Dit krijgt u bij de luxe gezichtsbehandeling. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een huidverbeterend masker en een arm-handmassage of been-voetmassage. Als laatste is er een Rosalpina Energy Walking gezichtsbehandeling waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de Rasalpina gezichtslijn. Dit is in combinatie met een acupressuur massagetechniek en geeft u bomvol energie.

Kortom: kies voor een gezichtsbehandeling van Gezichtsbehandeling Enschede en kom herboren terug! Wij hebben u graag bij het kiezen van de juiste behandeling en zorgen ervoor dat u huid als nooit tevoren zal stralen. De schoonheidssalon is eenvoudig te bereiken en bevindt zich in het centrum van Enschede.