JJ Wonderbanken
Image default
Vervoer en transport

Hét verpakkingsbedrijf van Nederland: Macropack

Hét verpakkingsbedrijf van Nederland: Macropack

Macropack is een van de grootste copackers in Nederland. Het verpakkingsbedrijf verpakt poeders, vloeistoffen, granulaten, stukgoederen en tabletten. De verpakkingsindustrie is een dynamische sector die continu te maken heeft met nieuwe ontwikkelingen, eisen en innovaties. Als verpakker zet Macropack dan ook hoog in op verpakkingsinnovaties voor voedingsmiddelen en bieden ze u een breed scala aan verpakkingsmogelijkheden.

Die verpakkingsmogelijkheden zijn:

Wat doet een copacker?

Copacker betekent in het Nederlands verpakker. Co-packing staat voor verpakking, ofwel afvullen. Een copacker als Macropack verpakt producten voor hun klanten. Het gehele verpakproces pakken ze op voor hun klanten. Dat verpakken doen ze in hun machinepark.

Macropack is FSSC 22000 en SKAL gecertificeerd en werkt enkel met hoogkwalitatieve verpakkingsmaterialen. Dankzij het SKAL certificaat vullen ze ook biologische producten af.

Kwaliteit en voedselveiligheid

Bent u een organisatie die uw producten graag wilt laten verpakken? Maak dan kennis met Macropack. Alles wat food- en non food-gerelateerd is, kunt u 100% veilig door de copacker laten verpakken. De kwaliteit en voedselveiligheid van het product staan bij het verpakkingsbedrijf altijd voorop. Bekijk de website van Macropack voor meer informatie.

Macropack Adres: Reaumurstraat 13, 3846 BZ Harderwijk Telefoon: +31 (0)341-370314 Provincie: Gelderland

https://www.macropack.nl/