ICT Infrastructure Specialist

Introductie

Soudal is Europa’s grootste onafhankelijke producent van kitten, lijmen en PU-schuim voor professionele en particuliere gebruikers. Dit 100% Belgische familiebedrijf telt meer dan 3.200 medewerkers en 20 productievestigingen op 5 continenten en is uitgegroeid tot een internationale professionele chemieproducent en expert. Er is voldoende geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling, en een langetermijnvisie op innovatie en aanpassing aan de lokale marktbehoeften legde de basis voor uitstekende prestaties.

Jouw verantwoordelijkheden

Omdat het Soudal-netwerk voortdurend groeit via bestaande en nieuwe organisaties, kan je helpen bij het implementeren van integratieprojecten.

U hebt nieuwe functies geanalyseerd die al dan niet moeten worden toegevoegd aan de infrastructuurstandaard.

Je bent een expert in één van de infrastructuurcomponenten en de back-up van een collega van andere componenten zoals WAN, LAN, server en opslag (met cloud), beveiliging en eindgebruikersapparatuur.

Samen met de collega’s van het ICT-infrastructuurteam ben je verantwoordelijk voor het beheer van je eigen datacenter, +200 servers en 2.000 gebruikers in vestigingen over de hele wereld.

Jouw profiel

  • Je hebt een bachelor of master diploma in IT.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als systeemingenieur, bij voorkeur met een internationale achtergrond.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kan je uitdrukken in het Nederlands en Engels.
  • Je bent bekend met verschillende technische componenten van de Soudal ICT-infrastructuur: Windows Server, Active Directory, Exchange, Intune, PowerShell, VMWare, FortiNet producten, Aruba producten, Azure.
  • U bent bereid om korte afstanden naar het buitenland te reizen.

Ons aanbod

In een constant groeiend team bieden we je een aantrekkelijk salaris op basis van je vaardigheden, ervaring en functieverantwoordelijkheden, met verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden.

https://www.vindazo.be/vacatures/infrastructuur-specialist.html