Kies voor kwaliteit, kies voor Bauer schaatsen

Gaat u of uw kind binnenkort beginnen met ijshockeyschaatsen? Dan is het belangrijk om een paar goede schaatsen te kopen. We kunnen u een tip geven: door Bauer schaatsen te kopen bij Thillartssports zit u altijd goed. Bauer schaatsen kunnen tegen een stootje en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dit merk heeft ijshockeyschaatsen voor zowel mannen, kinderen als vrouwen. Alle Bauer schaatsen hebben een comfortabele pasvorm en bieden de nodige steun voor uw voeten. In het assortiment vindt u schaatsen voor iedere doelgroep. Voor de kunstschaatsers tot de recreatieve ijshockeyers en van professionele ijshockeyers tot kinderen die net beginnen. Bent u een professionele ijshockeyer die ijshockeyschaatsen wilt kopen? Dan wilt u natuurlijk dat de schaatsen zo vormgegeven zijn dat zij de snelheid met gemak behalen. Daarbij is het belangrijk om te kijken naar de metatarsale bescherming die zorgt voor de bescherming van de middenvoetsbeentjes.

Veilig betalen wanneer u ijshockeyschaatsen wilt kopen

Weet u al precies welke ijshockeyschaatsen u graag wilt kopen? Dan kunt u ze het best bestellen in de webshop van Thillartssports. Hier kunt u ijshockeyschaatsen voor alle niveaus kopen. Wat de betaalmethodes betreft, heeft u diverse keuzes. U kunt met PayPal of iDEAL betalen. Maar het is ook mogelijk om het bedrag over te schrijven op het rekeningnummer van deze specialist. Wel is het belangrijk dat u hier het klant- of bestelnummer vermeld. Alle prijzen die in de webshop benoemd zijn, zijn inclusief BTW. Heeft u een bestelling boven de €75,- geplaatst? Dan wordt deze binnen drie dagen gratis bij u thuis in Nederland afgeleverd. Uiteraard kunt u de ijshockeyschaatsen die u wilt kopen ook afhalen in de winkel in ‘s-Hertogenbosch.

Vergeet niet om naast ijshockeyschaatsen ook de geschikte kleding te kopen

Speelt u regelmatig ijshockeywedstrijden? Dan heeft u heel wat meer nodig dan alleen een paar kwalitatieve ijshockeyschaatsen. Eén van die dingen, is kleding en bescherming die speciaal voor het spelen van ijshockey is ontwikkeld. Bij Thillartssports kunt u naast ijshockeyschaatsen ook kleding kopen. Tijdens het schaatsen is het van belang dat u een flexibele broek draagt zodat u vrij kunt bewegen. Daarnaast is het van belang dat de kleding warmte geeft. Denkt u ook bijvoorbeeld aan een schaatsbril. Belangrijk hierbij is dat de bril licht van gewicht is zodat u hier geen last van heeft tijdens het schaatsen. Brillen met oranje glazen zorgen voor een goed contrast en een scherp zicht. Schaatst u ook buiten en is het bewolkt en donker? Dan is het aan te raden om transparante lenzen te nemen.