JJ Wonderbanken
Image default
Architectuur

Laat een uniek ontwerp maken voor uw vrijstaande woning

Denkt u erover om te verhuizen en lijkt het u heerlijk om in een huis te wonen dat speciaal voor u is ontworpen? Een ervaren architect kan een ontwerp maken voor uw vrijstaande woning, dat helemaal op uw smaak en uw behoeftes is toegespitst. Hiervoor kunt u terecht bij Jean-Sébert van der Doelen. Deze architect heeft in 2007 de ervaring die hij heeft opgedaan bij andere architectenbureaus gebruikt om zijn eigen bureau op te zetten. De architect gelooft in het belang van persoonlijk contact met de opdrachtgever tijdens de totstandkoming van zijn bijzondere projecten. U kunt niet alleen bij hem terecht voor het ontwerp van een vrijstaande woning, maar ook als u bijvoorbeeld een kantoorpand of een school wilt laten bouwen.

Een ontwerp dat bij uw wensen aansluit

Als Jean-Sébert een ontwerp voor uw vrijstaande woning ontwikkelt, gebruikt hij uw wensen als rode draad. Hij wil precies begrijpen hoe de ruimte in de toekomst gebruikt zal worden, zodat hij dit in zijn woningontwerp kan verwerken. Licht en ruimte zijn centrale begrippen in zijn filosofie. Als u verlangt naar een strak gebouw dat is ontworpen met oog voor de omgeving, bent u bij zijn architectenbureau op de goede plek. Voor een overzicht van het eerdere werk van Van der Doelen Architectuur, kunt u de website bezoeken.

Uw architect als centraal aanspreekpunt

Als de architect een ontwerp voor een vrijstaande woning heeft gecreëerd waar u zich helemaal in kunt vinden, zal er tot de bouw worden overgegaan. Ook tijdens deze fase van het proces blijft de architect uw contactpersoon. Dankzij deze werkwijze weet u altijd precies waar u terechtkunt met uw vragen en opmerking over de voortgang van de bouw van uw pand en ontstaat er geen miscommunicatie. Bekijk gerust de contactgegevens op de website en maak een eerste afspraak!

https://vanderdoelenarchitectuur.nl/