JJ Wonderbanken
Image default
Bedrijven

Laat u adviseren over de aanschaf van een scooter bij dit autobedrijf in Zwanenburg

Heeft u ervoor gekozen om een nieuwe of tweedehands scooter aan te schaffen? Dan zult u al snel de voordelen ervaren: het vervoersmiddel is ideaal voor korte afstanden, het brengt u snel van A naar B en is vaak al tegen een aantrekkelijke prijs beschikbaar. Bovendien bent u veel minder geld kwijt aan de verzekering dan bij een auto. Tijdens de aanschaf van uw scooter kunt u zich het best laten adviseren door een professionele aanbieder, zoals autobedrijf DJ Auto’s en Scooters in Zwanenburg.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een scooter?

In de showroom van dit autobedrijf in Zwanenburg vindt u een ruim aanbod aan scooters van onder andere Vespa, Yamaha en Peugeot. Naast het vinden van een geschikt model zijn er echter een aantal zaken waar u rekening mee kunt houden. Zo is het belangrijk om de juiste verzekering af te sluiten voor wanneer er zich onverhoopt problemen voordoen. U bent verplicht minimaal een WA-verzekering af te sluiten voor uw nieuwe voertuig. DJ Auto’s en Scooters regelt dit graag voor u in samenwerking met ANWB. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een allriskverzekering af te sluiten die alle schade aan uw scooter dekt. Bent u bang dat uw nieuwe scooter gestolen wordt? Dan kunnen de monteurs uw scooter voorzien van een GPS-systeem. Zo bent u te allen tijde op de hoogte van de locatie van uw voertuig en kan de politie snel worden ingeschakeld bij diefstal. Een laatste aandachtpunt is het onderhoud aan uw nieuwe scooter. Bij dit autobedrijf kunt u er zeker van zijn dat dit goed geregeld is, want de monteurs werken volgens de laatste technieken.

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak om de nieuwe en tweedehands scooters van dit autobedrijf in Zwanenburg te bekijken. De medewerkers adviseren u graag! U kunt hier tevens terecht voor de aanschaf van een auto en overig onderhoud, reparaties en keuringen. U vindt de contactgegevens op de website.