Maak je interieur af met linnen gordijnen!

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig? Lees dan deze blog. 

Verschillende eigenschappen

U heeft ruime keuze uit meerdere soorten gordijnen. Zo hebben we naast onze linnen gordijnen ook linnenlook of transparante gordijnen. De verschillende materialen hebben ook verschillende eigenschappen. Linnen heeft een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. Linnenlook gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester. Het voordeel van linnenlook is dat dit materiaal kreukherstellend is en nauwelijks krimpt. Hierdoor kunt u deze gordijnen eenvoudig zelf reinigen. Transparante gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof filtert niet alleen het licht, maar ook de doorkijk. Voor welke gaat u? 

Voering & afwerking

Het voeren van gordijnen heeft een aantal voordelen. Zo beschermt u de linnen gordijnen tegen het zonlicht en behouden ze daardoor beter hun kleur. Daarnaast geeft de voering de gordijnen extra volume.  Met gevoerde linnen gordijnen wordt tevens de doorkijk voorkomen, ook wanneer u s avonds binnen het licht aan heeft. De voeringstof is verkrijgbaar in meerdere kleuren en meerdere diktes. Zo kunt u kiezen voor lichtdoorlatende linnen gordijnen of geheel verduisterende gordijnen. Deze laatste zijn uitermate geschikt voor in de slaapkamer. De verduisterende gordijnen blokkeren het daglicht van buiten. Zo kunt u s ochtends lekker lang blijven liggen.

Linnen is een natuurproduct

Linnen gordijnen worden gemaatk van verzels van de vlas plant. Dit zijn natuurlijke producten en daarom zijn onze linnengordijnen dan ook duurzaam.  De stof linnen heeft nog meer bijzondere eigenschappen. Het materiaal is sterk en kleurvast. Bovendien kan de stof 20 procent van het eigen gewicht absorberen aan vocht, terwijl het fris en droog blijft aanvoelen. Natuurproducten zijn erg populair in hedendaagse interieurs. Daarom zijn linnen gordijnen ook een erg geliefde vorm van raambekleding. De grove structuur van linnen geeft de gordijnen een natuurlijke en luxueuze uitstraling. Wanneer u linnen gordijnen laat voeren worden ze een stuk voller. Kortom, met linnen gordijnen brengt u absoluut sfeer aan in uw interieur.

Linnen gordijnen zijn poplairder dan ooit! De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op.

http://www.linnengordijnenshop.nl/