JJ Wonderbanken
Image default
Auto’s en Motoren

Mercedes Sprinter Lease

Het leasen van een bedrijfsauto is een nauwkeurige klus. De auto moet bij voorkeur exact aansluiten op de wensen en eisen die je als ondernemer hebt. Het is om die reden dan ook dat velen kiezen voor Mercedes Sprinter lease. De auto is immers in veel verschillende vormen te krijgen. Dit reikt van een persoonsvervoervariant tot en met een auto met een open laadbak. Daarom past hij eigenlijk ook bij elk soort onderneming. Van kleine eenmanszaak tot en met grote besloten vennootschap kunnen profijt hebben van deze auto. Mogelijk dat hij daarom ook goed bij jouw onderneming past.

De eisen aan een bedrijfsauto

Anders dan bij een gezinsauto moet een bedrijfsauto vooral iets toevoegen. Het is eigenlijk gewoon een middel om beter je werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Dit betekent dus dat je erop moet letten dat een lease auto zakelijk leasen vooral gebeurt op basis van wat je tijdens werkuren nodig hebt. Heb je veel ruimte nodig om materiaal te vervoeren, kies dan voor een dichte uitvoering met grote laadruimte. Werk je in een ploeg, kies dan voor de variant met de dubbele cabine. Het is door deze flexibiliteit dat de auto al zo lang populair is onder hen die voor lease kiezen.

Voordelen van zakelijk auto leasen

Het leasen van een auto op de zaak brengt natuurlijk ook een aantal voordelen met zich mee. Zo weet je als ondernemer in grote lijnen altijd wat je maandelijks kwijt bent aan autokosten. Je betaalt immers iedere maand een vaste prijs. Daar komen wel brandstofkosten bij. Die kun je echter in de hand houden als je voor zuinige varianten van de Mercedes Sprinter kiest. Dit is zakelijk belangrijk. Hoe lager je de kosten kunt houden, hoe efficiënter je kunt werken. Bovendien zal de leasemaatschappij altijd bijstaan in geval van bijvoorbeeld schade of pech. Dit is een ander voordeel dat je hebt bij leasen.

https://www.autoleasecentrale.nl/