JJ Wonderbanken
Image default
Telefonie

Topservice van Klantenservicetelefoon

Als je een kijkje neemt op klantenservicetelefoon.nl zul je aangenaam verrast zijn door de unieke dienstverlening. Naast de website is er ook een telefoonnummer dat je kunt bellen: 0906-1850. Via Klantenservicetelefoon kom je snel aan de meest uiteenlopende telefoonnummers. Denk aan klantenservice Ziggo, T-Mobile en Telfort. Tegelijkertijd staan in het bestand ook gegevens van Nederlandse gemeenten waaronder Almere, Den Haag, Diemen, Middelburg en Rotterdam. Je kunt het zo zien: welk nummer je ook zoekt, van welke instelling / organisatie / bedrijf ook, Klantenservicetelefoon helpt je eraan.

Maar er is meer. Laten we het voorbeeld nemen van Ziggo. Voordat je een medewerker te spreken krijgt, is het handig een paar dingen te weten. Bij Ziggo betaal je altijd het normale tarief en sommige servicenummers zijn zelfs helemaal gratis. ‘Normaal tarief’ wil zeggen dat je exact hetzelfde betaalt als je zou betalen voor een vast telefoonnummer. Met andere woorden: ook al is het een 0900-nummer, dat betekent niet dat er extra kosten zijn. Als je met Ziggo belt is het starttarief standaard € 0,12. Vervolgens wordt € 0,12 gerekend per gebelde minuut.

KPN snel aan de lijn

De KPN klantenservice kun je rechtstreeks bellen, maar je kunt ook het nummer van de Klantenservicetelefoon intoetsen. Het voordeel is dat je dan maar één telefoonnummer hoeft te onthouden: 0906-1850. En zoek je een andere keer het nummer van bijvoorbeeld Eneco, Zalando, Knab, Het Parool of DHL, dan gebruik je weer 0906-1850. De Klantenservice van KPN krijgt veel vragen over de volgende onderwerpen:

-niet-werkende of trage wifi-instellingen;

-het instellen van een nieuw mobiel toestel;

-het doorgeven van een aanstaande verhuizing;

-het opvragen van een actuele belstatus.

Veel antwoorden vind je op kpn.nl. En als je actief bent op social media kun je de pagina’s van KPN op Facebook, YouTube, LinkedIn en Twitter raadplegen. Met name via Twitter wordt je op de hoogte gehouden van interessante nieuwtjes en weetjes bijvoorbeeld dat KPN onlangs een prijs heeft gewonnen voor het beste traineeprogramma in de Benelux.

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl