JJ Wonderbanken
Image default
Aanbiedingen

Wandelen in de prachtige omgeving van de Costa Blanca

De Costa Blanca is een hele andere omgeving om in te wandelen dan de wandelpaden hier in Nederland. Nederland heeft stranden, bossen en duinen maar de Costa Blanca heeft veel meer te bieden. Naast grotere de hoeveelheid zonnestralen is er ook een grote diversiteit aan natuur en zijn er bergen en stranden te bewonderen. Heel wat anders dan het lage land van Nederland.

Een echte aanrader in de Costa Blanca

Door Refugio Marnes worden drie verschillende wandelarrangementen aangeboden. Deze arrangementen vallen in de nazomer, herfst en winter. Een ideale uitvlucht voor wanneer je niet van de Nederlandse weersomstandigheden houdt en liever het zonnetje op je gezicht hebt. Want wanneer hier de winter begint is in Spanje juist net het voorjaar begonnen. Waardoor je kunt genieten van alle planten en bloemen die in bloei staan.

Wandelarrangementen

De wandelarrangementen zijn gebaseerd op moeilijkheidsgraad. Je hebt ze van laag intensief tot hoog intensief en daar tussen in intensief. Deze arrangementen duren één week, waarbij overleg mogelijk is om ze langer of korter te laten duren. Tijdens deze week kun je overnachten op basis van Bed & Breakfast, volpension en self- catering. Zo kun je echt iets kiezen wat het best bij je past. Het volpension is overigens alleen beschikbaar bij groepen vanaf 4 personen maar er is ruimte tot 16 personen.

Je hoeft het niet alleen te doen

Tijdens de tochten is het mogelijk om een je te laten leiden door een gids. Hierdoor voorkom je niet alleen dat je verdwaalt maar weet je ook zeker dat je de mooiste plekjes van de Costa Blanca hebt gezien.

Gerelateerde artikelen

Een smoking kopen: een formele look op de bruiloft voor de beste prijs

De leukste plekken om in de zomer op vakantie te gaan

Een degelijke fiets kopen bij een fietsenwinkel in Enschede