JJ Wonderbanken
Image default
Bedrijven

Wat is een Chinese massage?

Wat typerend is voor een fijne Chinese massage in Oosterhout is dat ze niet vasthouden aan één techniek om te masseren. Als je niet weet wat veel voorkomende technieken zijn die gebruikt worden dan heb je vast wat aan dit rijtje: rollen, strijken en kneden. Bij ons worden dus alle drie de technieken toegepast tijdens de massage. De masseur kan goed aanvoelen wat er nodig is voor jouw huid. Als je veel vast hebt zitten is het vaak van belang om te kneden, zodat de spieren losser en soepeler worden. Als je meer moet ontspannen is strijken vaak een goede techniek om te gebruiken. Van de aanrakingen zul je rustig worden.

Hoe gaat het?

Voordat de Chinese massage in Oosterhout begint zul je eerst rustig kennis maken met degene die jou gaat masseren, het is tenslotte best wel intiem. Daarna mag je je aankleden en op de tafel gaan liggen. Deze ligt heerlijk zacht en je hoofd kan ik een daarvoor bedoelde steun. Op deze manier lig je dus mega comfortabel. Als je het fijn vindt kan er een handdoek over je billen gedaan worden als je op je buik ligt en een handdoek over je geslachtsdeel als je op je rug ligt. Geef goed aan of je het te warm of te koud hebt, de masseur kan de temperatuur in de ruimte goed regelen.

Jij bepaalt

Het is goed om te weten dat je tijdens een Chinese massage in Oosterhout zelf mag bepalen of je je kleding uittrekt of niet. Het is namelijk ook mogelijk om over de kleding heen te masseren. De keuze is hierbij aan jou, er is geen goed of fout. Je moet gewoon doen waar jij je het beste bij voelt en de keuze die je maakt wordt altijd geaccepteerd. Het is soms namelijk gewoon fijner om handen op je huid te voelen in plaats van door de stof heen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van oliën als je je kleding uit of omhoog doet.Gerelateerde artikelen

Een intercomsysteem laten installeren bij uw pand in Rotterdam door specialisten

Laat u adviseren over de aanschaf van een scooter bij dit autobedrijf in Zwanenburg

Lichtstraat prijzen laten berekenen