Jjwonderbanken

Betere beveiliging van jouw data is een zekerheid met een security operations center

Beveiliging van bedrijfsdata is een hot item in deze tijd waarin het internet niet meer is weg te denken. Steeds meer transacties worden online afgehandeld. Een security operations center is dan ook onmisbaar geworden voor veel bedrijven en instellingen. Financiële gegevens die online worden uitgewisseld, privacygevoelige informatie zoals medische dossiers en andere data die niet naar buiten mogen komen, moeten optimaal worden beschermd. Alleen zo waarborg je het vertrouwen dat jouw klanten en relaties in jouw bedrijf stellen zo optimaal mogelijk. Een datalek leidt tot een ernstige vertrouwensbreuk die zelfs jaren later nog tot schade voor jouw bedrijf kan leiden.

Zorg dat je de deur dichthoudt voor cybercriminelen

Het is belangrijk om als online werkend bedrijf ervoor te zorgen dat jouw data goed beveiligd is. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt een deskundige een cyberaanval op jouw organisatie laten uitvoeren om te zien hoever zo’n ethisch hacker bij jou ‘binnen’ kan komen. Aan de hand van de uitkomsten van dit onderzoek kun je dan vervolgens maatregelen nemen om een daadwerkelijke aanval te voorkomen. Een security operations center ondersteunt je hier optimaal bij. Dit systeem geeft je handvaten om continu de veiligheid van gegevens in de gaten te houden. Met name de constante monitoring van jouw systeem zorgt ervoor dat je cybercriminelen altijd een stap voor blijft. Bedenk dat cybersoftware er altijd eerder is dan de oplossing om deze onschadelijk te maken.

Schakel een betrouwbare partner in de strijd tegen cybercriminaliteit in

Wil je ervan verzekerd zijn dat jouw bedrijf zo goed als mogelijk is beschermd tegen een cyberaanval? Neem dan contact op met ConanDoyle in Wateringen. Zij weten alles over optimale databeveiliging en ondersteunen je hierbij. Het security operations center dat dit bedrijf beschikbaar heeft voor jouw bedrijf, biedt goede bescherming van jouw kostbare data tegen aanvallen van buitenaf. Het systeem kan voor jouw bedrijf worden geoptimaliseerd zodat jouw data zo veilig mogelijk is.

https://www.conandoyle.eu/nl