JJ Wonderbanken
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij deze dierenkliniek in Amsterdam krijgt uw kat de beste behandeling

Iedereen die wel eens met een kat naar de dierenarts weet het: katten hebben hier een speciale behandeling nodig. Dat begint al bij het vertrek naar de dierenarts, want door hun angsten is het vaak lastig om katten mee te krijgen naar de dierenarts. Neem uw kat dan mee naar Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam, waar uw kat de juiste behandeling krijgt. Hierbij wordt uw kat op een rustige manier benaderd, zodat uw trouwe viervoeter de behandeling met gemak doorstaat. Deze rust is namelijk het belangrijkste voor katten. Als katten zich op hun gemak voelen, zijn ze eenvoudiger te benaderen en zal de behandeling soepeler verlopen.

Katten moeten anders behandeld worden als honden

Katten worden vaak hetzelfde behandeld als honden, maar dat is niet goed voor deze dieren, want voor katten is een rustige benadering belangrijk. Om katten de beste behandeling te geven, is deze dierenkliniek in Amsterdam aangesloten bij de ISFM (International Society of Feline Medicine), die onder andere heeft onderzocht hoe katten behandeld dienen te worden. Zo wordt er een behandeling gecreëerd die voor katten zo stressvrij mogelijk is. Op deze manier voelen katten zich in de toekomst prettiger bij de dierenarts.

De beste behandeling voor uw kat

Uw kat moet natuurlijk niet alleen goed benaderd worden, maar ook de juiste behandeling krijgen. Zo hebben katten vaak last van dezelfde kwaaltjes, zoals blaasproblemen. Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam is gespecialiseerd in het behandelen van aandoeningen die vaak bij katten spelen. Bij deze behandelingen worden de beste middelen gebruikt, die speciaal ontwikkeld zijn voor katten. De dierenartsen van deze dierenkliniek in Amsterdam zijn daarnaast altijd goed opgeleid. Ze krijgen bijvoorbeeld regelmatig bijscholingen. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het behandelen van diverse kwalen bij katten. Voor de beste behandeling van uw zieke kat gaat u dus langs bij deze dierenkliniek in Amsterdam.