Jjwonderbanken

Geef uw woning een upgrade met nieuwe vloer- en wandtegels

Kan uw badkamer of woonkamer wel een make-over gebruiken? Eens in de zoveel tijd is het heerlijk om uw interieur eens te veranderen. Pas de ruimte aan volgens de nieuwste trends of probeer eens een nieuwe woonstijl uit. Uiteraard kunt u dan nieuw meubilair kopen om wat kleine aanpassingen te doen. Wanneer u het iets groter aan wilt pakken, begint u bij de basis: de wanden en de vloer. Strip de boel en plaats er iets compleet nieuws, zoals tegels. Daar kunt u namelijk alle kanten mee op!

Nieuwe tegels voor nagenoeg ieder vertrek

Tegels zijn uitstekend toe te passen in een woonkamer, keuken of badkamer. Maak van uw badkamer een heuse spa door nieuwe wand- en vloertegels te plaatsen die perfect matchen. Hier maakt u een prachtig, doorlopend geheel mee. Maar ook in de keuken staan wandtegels prachtig. Ook hier is het mogelijk om bijpassende wantegels te plaatsen. In de woonkamer kun u alle kanten op als het om vloertegels gaat. Ga voor een landelijke, klassieke of moderne uitstraling door daar bijpassende tegels bij uit te kiezen. Zo bieden vloertegels met een groot formaat veel rust en zijn de keramische tegel met een houtmotief zeer sfeervol. Ook natuursteen is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Deze kunt u bijvoorbeeld polijsten of juist ruw maken: maar net wat u het liefst heeft. Echter hebben natuursteentegels in vergelijk met keramische vloertegels wel wat aandachtspunten qua onderhoud.

Kies uit een ruim assortiment

Bij KROON Vloeren in Steen, gevestigd in Meerkerk, treft u een enorme collectie vloertegels en wandtegels aan. Zij hebben een verrassend complete tegelshowroom die zeker het bezoeken waard is. Daar kunt u alle exemplaren zelf bekijken en uitkiezen. U vindt een aanbod zo complete en unieke als die van hun nergens in de regio in deze hoeveelheid aan. Een afspraak maken is niet nodig. Loop vrijblijvend bij hen binnen of bekijk het aanbod eenvoudig online.