Jjwonderbanken

Kinderen & Scheiding

Kinderen en een scheiding

Echtscheidingen zijn emotioneel erg zwaar. Als twee mensen samen kinderen hebben valt hun gezin uit elkaar. Dit heeft emotioneel veel impact, niet alleen voor de twee partijen die uit elkaar gaan maar ook zeker voor hun kinderen. Enige hulp bij het scheiden is dan ook wel zo prettig. Carent is een onderneming die begeleiding, ondersteuning en advies biedt bij scheidingen. Gedacht kan worden aan hulp bij de verdeling van uw inboedel, bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant, bij het vaststellen van een omgangsregeling met kinderen en een correcte afhandeling van juridische, financiële en fiscale zaken.

Ondersteuning bij een scheiding waarbij kinderen betrokken zijn

Als twee mensen hun huwelijk beëindigen en er kinderen bij betrokken zijn dient er met extra zorg gehandeld te worden. Het laatste wat ouders willen is kinderen de dupe maken van hun scheiding. Bij scheidingen met kinderen biedt Carent de ondersteuning die partijen nodig hebben. Daarvoor heeft Carent ook een samenwerkingsverband met een gerenommeerde kindercoach lopen. Deze coach kan kinderen tijdens de scheiding begeleiden. Uiteindelijk staat het gezin centraal en draagt Carent zorg voor een goed verloop van de scheiding, waarbij de belangen van partijen nooit uit het oog verloren worden.

Advies op maat bij een scheiding

Ondersteuning, begeleiding en advies van Carent betekent altijd maatwerk. Geen situatie is vergelijkbaar en daar wordt rekening mee gehouden. Partijen worden bijgestaan met de afhandeling van bijkomende zaken, of worden volledig ontzorgd op dat gebied. Met een achtergrond in het fiscale recht kan Carent ook kundig advies bieden omtrent fiscale zaken die bij de scheiding komen kijken.

Ondersteuning en begeleiding van Carent betekent genieten van de volgende voordelen:

  • Professionele begeleiding;
  • Advies over juridische, financiële en fiscale kwesties;
  • Extra zorg voor kinderen;
  • Hoogstaande service op maat;
  • Gepaste nazorg;
  • De mogelijkheid tot inzet van mediation.

Bezoek de website van Carent

Bij interesse in de dienstverlening van Carent omtrent echtscheidingen waar kinderen bij betrokken zijn kan de website bezocht worden, waar meer informatie te vinden is. Ook kan direct contact opgenomen worden door te bellen naar 0251 – 362065.

http://www.carent.nl