Kom studeren bij Fabius

Kom studeren bij Fabius Fabius Opleidingen biedt onderwijs dat gericht is op het werken op kantoor of in de boekhouding, waarbij de opleiding Administratief Medewerker het meest gekozen wordt. Het is makkelijk om aan te sluiten bij een opleiding bij Fabius aangezien het zeer laagdrempelig is. Je hebt er namelijk geen vooropleiding voor nodig om onderwijs te mogen volgen. Fabius geeft les op meer dan 50 locaties verspreid over het land zodat er altijd wel een locatie dicht bij jou in de buurt is. Er wordt klassikaal, praktijkgericht onderwijs gegeven. In kleine klassen krijgt iedere cursist de aandacht en uitleg die hij nodig heeft.

Opgeleid tot Administratief Medewerker

Aangezien de opleiding voor Administratief Medewerker de opleiding is die het meeste gevolgd wordt, wordt er specifiek op deze opleiding in gegaan. Waarom is deze opleiding zo populair? Dat komt omdat er altijd vraag is naar administratief medewerkers. In elk bedrijf zijn namelijk één of meerdere administratieve krachten werkzaam. Werkgevers zitten te springen op medewerkers die goed onderwijs hebben gevolgd en meteen na het behalen van het diploma kunnen mee draaien in het bedrijf. Vandaar ook dat Fabius er zoveel aandacht aan besteedt om de cursist voor te bereiden op de praktijk.

De werkzaamheden

Wat leer je als Administratief Medewerker? Het werk van een Administratief Medeweker bestaat uit een groot aantal uiteenlopende werkzaamheden. Zo zal je je als Administratief Medewerker bezig houden met het beantwoorden van de telefoon, het verwerken van post en e-mails, het opstellen van brieven, het bijhouden van het dossier en het maken van afspraken. Het hebben van computervaardigheden is hierbij een must. Een Administratief Medewerker heeft met veel verschillende mensen binnen én buiten het bedrijf contact dus is het belangrijk om goede sociale vaardigheden te hebben. Aangezien de vaardigheden van een Administratief Medewerker zo divers zijn, ben je flexibel en breed in te zetten en wie weet krijg je wel de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf.