JJ Wonderbanken
Image default
Dienstverlening

Specialistische reiniging inschakelen

Er zijn een aantal situaties waarin er specialistische reiniging vereist is. Hieronder vallen zaken als gevel reiniging, dieptereiniging, schoonmaak na ongeval of bijvoorbeeld het grondig schoonmaken van sanitair. De specialist heeft hier de juiste schoonmaakmiddelen voor en kunnen de juiste techniek gebruiken voor elke situatie. Het is de bedoeling dat de ruimte spik en span is en bijvoorbeeld ook geen bacteriën achterlaat, waardoor mensen ziek zouden kunnen worden.

Duurzame schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen zijn, zoals je wellicht al weet, vrij chemisch. Het is ten eerste belangrijk om dus voorzichtig te werk te gaan en de juiste bescherming te dragen. Ten tweede kunnen zulke materialen belastend zijn voor het milieu. Hier wordt er daarom gewerkt met duurzame producten die beter zijn voor zowel mens als milieu.

Quickcheck

Dit bedrijf maakt altijd gebruik van de Quickcheck. Dit is een kwaliteitsmeting die bestaat uit een checklist die controleert of alle ruimtes aan de schoonmaak kwaliteitseisen voldoen. Zo is het niet alleen op het oog schoon, maar ook volgens de richtlijnen.

Wat zijn de kosten?

Ben je  nu benieuwd wat de kosten zijn voor bepaalde soorten schoonmaak? Elke ruimte is natuurlijk anders en het is bijvoorbeeld afhankelijk van de ernst van de situatie hoe grondig er moet worden schoongemaakt en hoe lang dit zal duren. Je kunt daarom vrijblijvend een offerte aanvragen. De medewerkers komen eventueel langs om de situatie te bekijken en maken een inschatting van de werkzaamheden die verricht moeten worden en de tijd die hiervoor nodig zal zijn. Achteraf wordt ook altijd gevraagd of er nog iets gedaan moet worden of over het hoofd is gezien.