JJ Wonderbanken
Image default
Internet marketing

Voeg video toe aan jouw marketing strategie

Voeg video toe aan jouw marketing strategie

Video is inmiddels niet meer weg te denken uit de samenleving. Iedere serieuze marketeer zou dan ook video in zijn of haar marketingstrategie op moeten nemen. Toch weten veel marketeers vaak niet goed waar ze moeten beginnen. Ze weten dat ze iets met video moeten doen en gaan vaak zelf aan de slag met een smartphone. Voor intern gebruik is dit prima, maar wil je een video maken en deze echt naar buiten brengen, dan doe je er goed aan een professioneel bedrijf in te huren.

Een video laten maken bij een externe partij

Wanneer je jouw bedrijf, product of dienst wilt presenteren met video is ieder detail belangrijk. Heb je mooie beelden, maar is het geluid slecht, dan maakt dit geen goede indruk bij de doelgroep. Op het moment dat je een externe partij met veel ervaring inschakelt weet je dat je professioneel beeld, geluid en belichting krijgt. En dat komt jouw video en reputatie ten goede. Een goede optie is videomarketingbureau ZoomWorks. Hun team van audiovisuele specialisten weten precies hoe ze jouw verhaal kunnen vertalen naar pakkende beelden, die aansluiten bij jouw identiteit. En hun online marketeers kunnen je alles vertellen over het wegzetten van jouw video, zodat deze zijn doel bereikt.

Doorlooptijd van een video

Een goede video laten maken kost tijd. Hoeveel? Dat verschilt per videoproductie. Want ieder bedrijf is uniek, dus iedere video maatwerk. Gemiddeld duurt het produceren van een video zo’n vier tot zes weken. Maar het is sterk afhankelijk van wat jouw wensen zijn en hoeveel arbeidsuren er voor nodig zijn om dit te realiseren. Ook dingen zoals het aantal filmlocaties, werken met een presentator of acteur, en het regelen van materialen en benodigdheden spelen een rol in de doorlooptijd van een video laten maken.

Wil jij een video laten maken?

Ben jij op zoek naar een partij waarbij je een video kan laten maken? Of wil je meer informatie over het proces, de voordelen en de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met ZoomWorks. En neem ook eens een kijkje op hun website en laat je inspireren door de voorbeelden in hun portfolio.

https://zoomworks.nl/video-laten-maken/