Jjwonderbanken

Wilt u schadevergoeding na een ongeval? Schakel dan dit team in!

Heeft u recht op schadevergoeding na een ongeval? Dit kan best een lastige situatie zijn en dat vraagt om de nodige aandacht. Het kan daarbij schelen om iemand in de arm te nemen, maar wie schakelt u hiervoor in? Verzekeringsmaatschappijen lijken niet altijd het beste met u voor te hebben en staan niet om het uitkeren van een vergoeding te springen. Het Letselteam springt voor u in de bres. Bestaande uit een snelgroeiend team van letselschadebureaus wordt al meer dan 20% van de letselschadeslachtoffers geholpen. Voegt u zich in dit rijtje? 

Schadevergoeding na een ongeval? Het Letselteam komt voor u en uw zaak op

Bij verzekeringsmaatschappijen kost het soms ontzettend veel moeite om het resultaat te krijgen dat u wenst: een schadevergoeding na een ongeval. Een belangenbehartiger die wél voor uw zaak opkomt, komt dan als geroepen. Bij het Letselteam zijn bureaus aangesloten die precies dat doen. Uw belang staat voorop en is leidend voor het contact. Benieuwd hoe het Letselteam werkt? Er wordt gestart met het inplannen van een intakegesprek en het verzamelen van de benodigde gegevens. Zo kan er precies worden nagegaan wat er is gebeurd en waar u recht op heeft.

Veilig en snel contact via een dossier dat altijd in te zien is

Daarnaast is het belangrijk dat uw belangenbehartiger van de benodigde medische informatie is voorzien, waarvoor door u een machtiging wordt afgegeven. Het Letselteam schakelt een medisch adviseur in om deze gegevens vervolgens te bekijken. Alle informatie wordt in een online dossier opgeslagen en kunt u op ieder gewenst moment inzien. Via dit dossier is het ook mogelijk om uw vragen over schadevergoeding na een ongeval op een veilige en snelle manier te stellen. In het Informatiecentrum kunt u terecht met al uw vragen, maar uiteraard is het Letselteam ook via e-mail of telefoon te bereiken.

https://letselteam.com/