JJ Wonderbanken
Image default
Aanbiedingen

4 geheimen voor perfect krullend haar

Ben jij gezegend met een mooie bos krullen, maar vind je het lastig om je krullen “in bedwang” te houden? Ziet jouw haar er vaak pluizig of uitgezakt uit? Na het lezen van deze blog niet meer! Hieronder delen we vier geheimen met jou voor perfect krullend haar. Wie weet staat er ook nog een handige tip voor jou tussen. Lees daarom snel verder!

Tip 1: ga naar een gespecialiseerde krullenkapper

Perfect krullend haar begint met een goede kapper die gespecialiseerd is in krullen. Een kapper die écht verstand heeft van krullen en krullend haar wordt ook wel een krullenkapper genoemd. Ieder kapsel vraagt om een andere manier van knippen. Dat geldt ook zeer zeker voor krullend haar. Wil je niet langer met een vogelnestje op je hoofd rondlopen? Ga naar een kapper die precies weet wat jouw krullen nodig hebben.

Tip 2: gebruik een grove kam of je vingers voor het kammen

Gebruik nooit, maar dan ook nooit een borstel om je haar te kammen. Jouw krullen kun je beter met wat grover geschut aanpakken. Gebruik daarom altijd een grove kam voor het kammen. Heb je geen grove kam in huis liggen? Dan kun je ook gewoon je vingers gebruiken. Toch wel handig die krullen…

Tip 3: gebruik goede verzorgingsproducten

Ook een goede verzorging is erg belangrijk wanneer je jouw krullen onder controle wilt houden. Veel standaard verzorgingsproducten bevatten siliconen en andere troep waar jouw haar absoluut niet blij van wordt. Goede, verzorgende producten voor jouw krullend haar koop je bij Curls Control.

Tip 4: slaap op een zijden of satijnen kussensloop

Wist je dat een katoenen kussensloop eigenlijk funest is voor jouw krullen? Katoen is een vrij ruwe stof. Hierdoor raakt jouw haar sneller in de knoop en kan er zelfs haarbreuk ontstaan. Het advies is dan ook om op een kussensloop van zachte, gladde materialen te slapen. Denk bijvoorbeeld aan zijde of satijn.

 

https://www.curlscontrol.nl/