JJ Wonderbanken
Image default
Aanbiedingen

5x originele trouwcadeautjes

Een trouwerij is altijd iets moois: je viert de liefde! Het vinden van passelijk cadeau kan lastig zijn. Geef je een standaard envelop? Of geef je iets waardevols, zodat het stel op de dag kan terugblikken? Om je te helpen bij het vinden van een origineel cadeau, staan hieronder 5 tips.

 

Een fotoshoot

Tijdens de bruiloft zouden al vast de mooie momenten zijn vastgelegd. Echter is het altijd een leuk cadeau om nog eens een fotoshoot te doen. Dit kan op een gave locatie zoals in het bos, het strand of op de heide. Een fotoshoot met de gehele familie is een tof cadeau, die voor een langere tijd gekoesterd kan worden. 

 

Kookworkshop

Trouwen betekent vaak ook samenwonen. Een origineel cadeau voor het huwelijkspaar kan dan wel een kookworkshop zijn. Het nieuwe stel kan zich om dompelen in de keuken van een nieuwe cultuur of de lekkerste vegan gerechten leren te bereiden. Wellicht kan het bruidspaar een nieuw gerecht leren maken en kan jij deze een keer uit komen testen. Eén ding is zeker; het wordt een lekkere ervaring. 

 

Een gepersonaliseerde huwelijkskrant

Een gepersonaliseerde huwelijkskrant is een uniek en creatief cadeau voor het bruidspaar. De krant kan je vullen met foto’s, verhalen en andere herinneringen van het bruidspaar. Gedurende de krant zullen ze terugblikken op de mooie ervaringen die zij samen hebben meegemaakt. Het is een prachtige manier om deze herinneringen op te halen. 

 

Gegraveerde glazen

Een mooi cadeau waar het bruidspaar enige tijd plezier van kan hebben zijn gepersonaliseerde glazen. Ze kunnen zo op verschillende momenten proosten op hun huwelijk en genieten van een lekker drankje. Wil jij Glazen graveren? Kies dan eerst een glas passend bij hun lievelingsdrankje. Misschien drinkt de bruidegom wel het liefst een biertje en de bruid een wijntje. Je kan er ook voor kiezen om een leuke spreuk op de glazen te graveren. 

 

Cadeaubon van een restaurant

De laatste tip voor een cadeautje is een cadeaubon van een chique restaurant. Hier maak je iedereen wel mee blij. Bovendien kan het bruidspaar dan een lekkere avond beleven in een goed restaurant. Terugblikkend op de bruiloft. 

 

Het perfecte cadeau

Het vinden van het perfecte cadeau kan lastig zijn. Gelukkig zijn er veel opties. Je kan er ook voor kiezen om een standaard envelop te geven. Op deze manier laat je de keuze aan het bruidspaar zelf. Misschien zijn ze wel bezig met het plannen van een bruiloft. 

 

https://personalsurprise.nl