Jjwonderbanken

Catering bestellen doe je in Hengelo

Bij de beste catering in Hengelo bent u aan het juiste adres voor catering. Deze catering is online te bestellen. waarbij keuze heeft tussen erg veel lekker gerecht die op grote schaal worden bereid. Ideaal voor een lopend buffet waarbij gasten uit meerdere gerechten kunnen kiezen en dus veel variatie hebben. Het eten wordt bij ons altijd vers gemaakt door onze professionele koks die veel ervaring hebben en liefde voor hun vak. Mede door onze vele specialiteiten en veel ervaring in de wereld van catering. Realiseren wij de lekkerste catering van heel Hengelo. 

Onze werkwijze

Bij ons is catering altijd  vers en komt het warm aan bij de klant in Hengelo, niks is ons te gek en kunnen voor erg veel mensen catering leveren. Maar ook voor een bedrijf lunch maken wij de lekkerste broodjes geheel naar wens. Wij zijn een veelzijdig bedrijf met een ruim assortiment van het lekkerste eten in Hengelo. Catering hoeft niet duur te zijn en wij vinden dan ook dat iedereen recht heeft op een lekker catering in Hengelo. Daarom proberen wij de wensen van de klant zo goed mogelijk af te stemmen op het budget van de klant. Wilt u nou geen catering maar een keer wat anders misschien is live cooking of een volledige barbeque wel iets voor u. 

Live cooking of bbq

Wanneer u liever geen buffet wilt kunt u ook kiezen voor live cooking. Bij live cooking in Hengelo maakt een van onze koks de hele avond allerlei gerechten klaar. En is het een erg leuke bezigheid want je kunt dan ook echt zien hoe het eten wordt bereid en veel verschillende dingen eten. Wat ook kan bij catering in Hengelo is een compleet verzorgde barbeque voorzien van alles meerdere schalen vlees, en stokbrood met salade. En kan iedereen de gehele avond zelf zijn eten klaarmaken.