Jjwonderbanken

DE BESTE DIËTISTENPRAKTIJK IN NAALDWIJK

Woont u of werkt u in Naaldwijk en wilt u graag een voedingsdeskundige, dan is de beste diëtist in Naaldwijk de beste plek voor u. Al onze diëtisten zijn ervaren kundig en zeer goed opgeleid wat maakt dat u beslist de beste adviezen zult krijgen die er zijn. Onze diëtisten hebben heel lang ervaring in het vak en worden heel erg vaak bijgeschoold door de vereniging van diëtisten in Nederland maar ook door internationale organisaties. Deze bijscholingen zorgen ervoor dat de voedingsdeskundigen op de hoogte zijn en blijven van de nieuwe trends, de nieuwe ontwikkelingen en u daardoor ook met de beste en nieuwste tips en adviezen van dienst kunnen zijn. Bij ons bent u verder verzekerd dat het doel waarmee u komt behaald kan worden mits u zelf zich volledig inzet.

VOOR WIE IS EEN DIËTISTE ALLEMAAL BESTEMD?

Voor een ieder die zijn voeding in de gaten wil houden in een diëtist de juiste persoon die daarbij kan helpen. Onze diëtisten in Naaldwijk zijn allemaal ervaren in het algemeen vak van voedingskunde. Maar elke diëtist heeft zijn of haar eigen specialisatie. Zo kunnen wij u helpen als u reeds gezond bent en gezond wilt blijven door middel van uw voeding, als u een chronische patiënt bent en uw chronische ziekten onder controle wilt houden of zelf verbetering wilt zien in uw algehele toestand of als u een fervent sporter bent en u een bepaald doel wilt bereiken door middel van u voeding. Denk maar aan bodybuilders bijvoorbeeld. Voor elke type cliënt hebben wij de deskundigheid in huis om u van de beste adviezen te voorzien.

HOEVEEL KOST EEN CONSULT?

De prijs van een consult hier in Naaldwijk staat niet vast. De prijs van een consult is geheel afhankelijk van de aard van wat allemaal uit de bus komt na het intakegesprek. Als u verzekerd bent kunt u gerust bij ons langslopen of met een verwijzing van de huisarts of specialist u ook aanmelden. De verzekering dekt dan de kosten van de consulten. Bent u particulier of wilt u meer consulten dan wat de verzekeraar u aanbiedt dan is dat ook mogelijk. Voor die cliënten hebben wij dan zeer aantrekkelijk prijzen. De laagste in heel Naaldwijk en de scherpste in heel Nederland.