JJ Wonderbanken
Image default
Aanbiedingen

Hoe u met een verdiepingsvloer het totale vloeroppervlak van uw bedrijfspand kunt verdubbelen

Meer ruimte, veel ondernemers dromen ervan. Bijvoorbeeld zodat ze hun goederen makkelijker kwijt kunnen of zodat ze die lang gekoesterde kantoortuin eens écht kunnen gaan verwezenlijken. Maar ja, hoe creëert u die extra ruimte, zonder dat u meteen moet verbouwen of zelfs de gehele onderneming in een ander pand moet onderbrengen? In deze blog willen we u laten zien dat het mogelijk is om het bestaande vloeroppervlak op een vrij eenvoudige manier te verdubbelen. Bent u benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Er wordt vaak alleen in de breedte gedacht

Waar veel ondernemers de mist in gaan, is dat ze alleen denken in de breedte. In de breedte is de ruimte vaak echter beperkt. Wanneer de stellingen al van muur tot muur lopen, is het helaas niet mogelijk om er nog een extra stelling bij tussen te drukken. Waar de echte winst te behalen valt, is vaak in de hoogte. Veelal reiken de stellingen niet tot aan het plafond van het bedrijfspand. Hierdoor gaat er veel ruimte bovenin het pand ‘verloren’ omdat het onbenut blijft. Loze ruimte die op een vrij eenvoudige manier toch benut kan worden door het installeren van een verdiepingsvloer.

Met een verdiepingsvloer creëert u extra ruimte in de hoogte

Een verdiepingsvloer is eigenlijk niets meer of minder dan een extra vloer. Deze vloer bestaat uit een lichtgewicht en zelfdragende stalen constructie en wordt tussen twee verdiepingen in gemonteerd. Bijvoorbeeld tussen de vloer en het dak van een bedrijfspand. Een andere benaming voor een verdiepingsvloer is dan ook tussenvloer. Dankzij het installeren hiervan kan de loze, onbenutte ruimte bovenin het pand alsnog benut worden én wordt het totale vloeroppervlak in één klap verdubbelt. Zo ontstaat er meer ruimte, bijvoorbeeld voor het opslaan van goederen of het uitbreiden van het kantoor.

Naast extra ruimte nog andere voordelen

De extra ruimte die u met een verdiepingsvloer krijgt, is voor veel ondernemers al voldoende reden om een offerte aan te vragen bij Nolte Opslagsystemen. Naast die extra ruimte profiteert u bovendien van andere voordelen. Zo hoeft u met een verdiepingsvloer minder snel de lampen te ontsteken omdat de vloer van licht weerkaatsende materialen wordt gemaakt. Op deze manier kunt u maar liefst 43 procent besparen op de kosten voor verlichting. Benieuwd naar de andere voordelen van een verdiepingsvloer? Klik dan op bovenstaande link.

 

https://www.noltemezzanine.nl/