JJ Wonderbanken
Image default
Mode en Kleding

Houd je luiertas georganiseerd

Houd je luiertas georganiseerd 

Een moeder van een kind heeft vaak een tas nodig wanneer ze erop uit gaat. Ze moet niet alleen het kind meenemen, maar ook een aantal spullen die onmisbaar zijn voor een kind. Je kunt verschillende soorten tassen meenemen voor de spulletjes. Voor een baby of kleiner kind neem je vaak een luiertas mee. Als moeder heb je ook een tas nodig voor wat dingen.

Een cowboysbag luiertas

Een cowboysbag luiertas is meestal gemaakt van leer. Deze luiertas heeft een binnenkant die vuilafstotend is. De cowboysbag luiertas is praktisch en biedt veel vakjes waar ruimte is voor flessen, spenen, luiers en zoveel meer… Een cowboysbag luiertas ziet er trendy uit en is overzichtelijk. Alles voor je kindje kun je kwijt in deze luiertas. De luiertas is verkrijgbaar in verschillende designs.

Voor de mama zijn er handige telefoontasjes

Niet alleen wil je de spulletjes kwijt van je kindje als je een uitstapje gaat maken. Als moeder wil je ook veilig je spulletjes kunnen meenemen. Belangrijk is dan je telefoon. Er zijn heel leuke telefoontasjes waar je de telefoon op een veilige manier mee kunt nemen. Je hebt telefoontasjes die waterafstotend zijn waardoor je telefoon ook bij slecht weer niet nat wordt. 

Een telefoontasje is trendy en verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Het telefoontasje is niet echt groot. Je hebt plaats voor je telefoon en andere kleine spulletjes zoals je portemonnee en pasjes bijvoorbeeld. Een telefoontasje is niet alleen handig, maar je telefoon is ook meteen grijpbaar. Dit kan handig zijn wanneer je wordt gebeld of als er onderweg iets zou zijn.

Een leuke tas voor alle moeders

Vind je een telefoontasje toch te klein, dan kun je kiezen voor een leuke tas die je bijvoorbeeld kunt omhangen zodat je de handen vrij houdt. Een tas is te koop in grote en kleine maten. Er zijn vele designs waaruit je kunt kiezen. Er zijn tassen dames die groot genoeg zijn voor alle spulletjes mee te nemen van jou en van je kind. Je hebt dan maar een tas nodig en dat bied je dan alle comfort.

Als je kiest voor een tas, is het belangrijk dat je kijkt voor welk doel je deze nodig hebt. Het is belangrijk dat de spulletjes van je kind die je mee moet nemen plaats hebben in de tas. Vooral bij kleine kinderen. Bijvoorbeeld als je flesjes, luiers, hapjes e.d. moet meenemen.