JJ Wonderbanken
Image default
Mode en Kleding

Welke bh is hip?

Welke bh is hip?

Bh’s zijn er natuurlijk in allerlei verschillende soorten. Toch zijn er een aantal die er ieder jaar weer bovenuit springen en daarmee ook het meest populair zijn. Dit heeft vaak niet alleen te maken met de pasvorm van een bh, maar meer met de laatste trends op het gebied van mode. Wanneer er bijvoorbeeld laag uitgesneden jurken helemaal hip zijn, dan kun je ervan uitgaan dat een push up bh helemaal in komt. Toch nemen we je in dit artikel mee in een aantal type bh’s die de laatste jaren onverminderd populair zijn gebleven en ook een aantal bh’s die helemaal terug zijn van weggeweest. Dus vind jij het lastig te kiezen welke bh je nu moet dragen, lees dan onze onderstaande tips.

Bh met push is terug van weggeweest

Waar tot enkele jaren geleden een bh met push up veelal werd geassocieerd met het feit dat deze met name werd gedragen door jonge meiden om zo de borsten groter te laten lijken, is dit tegenwoordig al helemaal niet meer het geval. Juist meiden en vrouwen met een grotere cupmaat kiezen er voor om een bh te dragen met push up. De voornaamste reden waarom vrouwen hiervoor kiezen, is omdat het een stukje extra ondersteuning biedt, iets wat vaak ontbreekt in bijvoorbeeld plunge bh of een Elomi bikini zonder beugel. 

Vooral bij wat grotere borsten kun je als vrouw last krijgen wanneer je niet de juiste ondersteuning hebt. Naast dat het goede ondersteuning biedt, is het simpelweg ook gewoon een stuk mooier. Vooral bij een laag uitgesneden jurk of shirt komen je borsten op deze manier op een sjieke manier volledig tot z’n recht. Waar een compressie bh je borsten tegen je lichaam aandrukt, doe een push up bh dit juist absoluut niet. 

Sport bh

Steeds vaker zien we dat vrouwen ervoor kiezen ook een sport bh met sportlegging te dragen buiten de sportschool. Logisch, want het zit natuurlijk ook ontzettend fijn. Vooral wanneer je lekker thuis bent er geen formele zaken hoeft te regelen, kan het prima. Ook op warme dagen is het namelijk een stuk fijner een sport bh te dragen, dan een normale bh. Kortom, ook de sport bh is een absolute aanrader! Logischerwijs niet voor naar je werk, mits je gymdocent bent uiteraard, maar voor rondom de deur kan het prima. Doordat de stof ontzettend elastisch is, kan het alle kanten op. Zo kiezen veel dames er bijvoorbeeld voor om het huishouden te doen in hun sportoutfit. Zo kunnen ze eerst thuis aan de slag en kunnen ze daarna direct door voor een flinke workout.