JJ Wonderbanken
Image default
Sport

Sportbekers en medailles bestellen voor je evenement doe je zo

Een evenement organiseren is al een hele klus maar zorg ervoor dat je de prijzen niet vergeet. Als aandenken aan een leuke dag, als eerbetoon voor de overwinning, of als slimme manier om jouw bedrijfsnaam of evenement te promoten! Er zijn verschillende redenen waarom je sportbekers, medailles of andere prijzen in wilt zitten bij jouw evenement. De vraag is, hoe zorg je voor prijzen die perfect aansluiten op je evenement en doel?

Waar kun je terecht en waar let je op?

Voor het kopen van sportbekers of het bestellen van medailles kun je terecht bij een groothandel of een sportspeciaalzaak. Bij die laatste is het mogelijk om per stuk te bestellen maar daar betaal je wel voor. Idealiter kies je voor een leverancier die zelf de productie verzorgt. Zo kun je ook in kleine oplagen bestellen maar nog steeds voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien heb je dan enorm veel keuze!

Welke prijzen kun je bestellen en wat betaal je daarvoor?

Over keuze gesproken, heb je al nagedacht over de soort prijzen die je wilt bestellen? Sportbekers en medailles komen veel voor maar je kunt bijvoorbeeld ook een unieke kampioensschaal kopen. Grof gezien heb je de volgende mogelijkheden.

Sportbekers

Sportbekers zijn in allerlei vormen, maten en prijsklassen verkrijgbaar. Een eenvoudige, kleine trofee als troostprijs of prijs voor het meedoen? Of wil je liever een grote, luxe afgewerkte wisselbeker kopen waar je jaren later nog steeds plezier van hebt?

Medailles

Een medaille is net even wat handzamer dan een sportbeker. Veel organisatoren willen daarom medailles bestellen wanneer ze voor grote groepen deelnemers prijzen nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan verschillende hardloopwedstrijden die buiten worden gehouden.

Persoonlijke prijzen

Het leuke aan een leverancier die zelf prijzen maakt, is dat je als klant een prijs kunt personaliseren met een afbeelding, opschrift of kleur. Ook de grootte kun je vaak zelf bepalen. En heb je zelf ideeën? Vraag altijd naar de mogelijkheden, je weet nooit wanneer je in de prijzen valt!