JJ Wonderbanken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Veilig werken dankzij een rijksgediplomeerde brandwacht

Heeft de verzekering of inspectie u gevraagd een rijksgediplomeerde brandwacht in te schakelen, of wilt u dit op eigen initiatief doen omdat uw brandinstallatie vervangen moet worden? Of is er een storing in uw brandinstallatie? In al deze gevallen helpt De Brandwachtleverancier u graag. U heeft zo een extra persoon die let op de gevaren en signalen van brand. Is er een risico op brand of is de brand al ontstaan, dan kan de brandwacht snel ingrijpen. Deze rijksgediplomeerde brandwacht is opgeleid door de overheid en is altijd goed getraind en alert. Zo werkt u altijd in een brandveilige omgeving, of uw brandinstallatie nu tijdelijk buiten gebruik is, of dat deze compleet vervangen moet worden.

In deze situaties huurt u een rijksgediplomeerde brandwacht in

Een rijksgediplomeerde brandwacht is aan te raden in verschillende situaties. Zo kunt u een dergelijke brandwacht inschakelen als uw brandinstallatie in onderhoud moet. Maar u kunt deze medewerker ook inschakelen als uw brandinstallatie er acuut mee ophoudt. Zo kunt u uw werkzaamheden op een veilige manier hervatten, en kunt u ook veilig mensen blijven ontvangen in uw pand. Natuurlijk wilt u dat u en uw collega’s, maar ook uw gasten geen gevaar lopen bij een bezoek aan uw pand. Met een rijksgediplomeerde brandwacht is iedereen in uw pand altijd veilig.

Bekijk wat er mogelijk is

Wilt u weten hoe een rijksgediplomeerde brandwacht van De Brandwachtleverancier u kan bijstaan? Ga dan in gesprek met deze experts. Men bekijkt dan hoe ze u het best kunnen helpen. Zo werkt u altijd zo veilig mogelijk. Het is belangrijk dat u ingaat op de details als u met deze specialist in gesprek gaat. Laat bijvoorbeeld duidelijk weten welke brandinstallaties er (tijdelijk) buiten gebruik zijn, zodat de brandwacht goed weet waar hij of zij op moet letten. Ook worden de mogelijke risico’s zo duidelijk, en weet de brandwacht goed waar hij of zij op moet letten.