JJ Wonderbanken
Image default
Auto’s en Motoren

Garage in regio Schijndel voor al uw occasions

Een garage in Schijndel of omgeving nodig? Het antwoord op uw vraag is simpel: breng gewoon een bezoekje aan Autobedrijf Hurkmans Dinther B.V. U vindt deze garage in regio Schijndel in het kleine plaatsje Heeswijk Dinther. De garage is niet alleen gespecialiseerd in schadeherstel en onderhoud bij verschillende voertuigen (alles wat rolt), maar ook in het verkopen en uitlenen van verschillende merken en modellen occasions. Heeft u een auto met schade? Dan kunt u deze heel eenvoudig laten herstellen. Deze garage uit regio Schijndel biedt u de hoogste kwaliteit. Niet alleen voldoet het bedrijf aan alle eisen om een BOVAG-keurmerk te krijgen, ook is het al sinds de oprichting (in 1969) in de handen van dezelfde familie. Dat is dus al meer dan een halve eeuw. Het familiebedrijf rekent voor zowel haar occasions als voor herstel- en controlewerkzaamheden scherpe en altijd eerlijke tarieven.

Woonachtig in regio Schijndel?

De garage uit omgeving Schijndel is niet alleen vanuit Heeswijk Dinther zelf te bereiken, maar kan ook vanuit Schijndel, Wijbosch, Hoevenbraak en Boschweg prima aangedaan worden. Wist u dat klanten uit al deze plaatsjes al jaren tot de vaste klantenkring van Autobedrijf Hurkmans Dinther B.V. horen? De vaklieden hier zijn gespecialiseerd in het repareren van talloze modellen en merken auto’s. KIA’s vormen een unieke specialiteit: de monteurs hebben namelijk elk het KIA trainingsprogramma succesvol afgerond voor ze aan de slag kunnen. Auto’s, van dak tot aan de wielas, worden dag in, dag uit, tot in de puntjes verzorgd.

Bezoek ook voor overige merken deze garage

Overigens kunt u bij deze garage uit omgeving Schijndel niet alleen met een KIA aankomen, maar ook met andere typen auto’s, zoals een SEAT. Het maakt niet uit welk type auto u laat zien, of naar welk merk occasion u op zoek bent: de monteurs en verkopers weten altijd raad. Zij leveren de occasion waar u naar op zoek bent en voorzien uw huidige auto van een facelift.

https://autobedrijfhurkmans.nl/

Gerelateerde artikelen

De voordelen van deze rijschool in Amsterdam

Beginnen rijden bij de rijschool in Huizen

Een goede installatie van de condensor van uw airco door specialisten uit Noord-Brabant