Jjwonderbanken

5 eenvoudige manieren om je auto af te stemmen

Wat is autotuning? Het is gewoon de wijziging van een voertuig om de prestaties te verbeteren. Auto-tuning is ook bekend als Auto Spicing. Het is een activiteit die al jaren bestaat, maar die in de afgelopen tijd populariteit heeft gewonnen. De redenen hiervoor zijn gevarieerd. Een van de vele voordelen van auto-afstemming is dat het kan worden uitgevoerd door iemand die bereid is om wat tijd door te brengen met het leren van de verschillende betrokken methoden en technieken.

 

DescriptionCar Tuning omvat de wijziging van een voertuig om deze te optimaliseren voor een andere reeks specificatievereisten om te voldoen aan degenen die het aanvankelijk was bedoeld om te vervullen. In de meeste gevallen is dit een groter brandstofverbruik en / of verbeterde dynamische rij-kenmerken, maar soms kunnen auto’s ook worden gewijzigd om een betere brandstofefficiëntie te geven, of een soepelere motorrespons. Auto’s die zijn gewijzigd bij de afstemfase kunnen dan worden verkocht voor winst. Auto-tuners vinden vaak hun eigen bedrijf en kunnen hun reputatie opbouwen door een geweldige service aan klanten te bieden. Er zijn ook andere voordelen van tuning van de auto, waaronder mogelijk een illegale status te krijgen in de ogen van de wet als ze alle vereiste juridische procedures hebben voltooid.

 

Voordelen van Aftermarket-modificatie Er zijn veel voordelen van auto tuning, maar er zijn ook enkele nadelen zoals de tijd die betrokken is bij het maken van de wijzigingen. Als u geen toegang hebt tot de juiste tools en apparatuur, duurt dit een stuk langer dan wanneer u uw eigen gereedschappen en apparatuur gebruikt. Daarnaast kunnen modificerende motoren op een professioneel niveau erg gevaarlijk zijn. Een van de belangrijkste risico’s is dat de aanpassing van de aftermarket kan ervoor zorgen dat de auto langzaam of met overtollige rook kan lopen.

Een ander risico is dat onderdelen die worden gebruikt bij het modificeren van motoren illegaal kunnen zijn om in sommige landen te gebruiken en dus wijzigingen aan voertuigen kunnen mensen in juridische problemen krijgen.

 

Power-winsten TuningWanneer vermogenswinsten worden bereikt door de interne verbrandingsmotor van de auto te wijzigen Het resultaat wordt vermogenswinsten genoemd. Machtswinsten worden meestal bereikt door podia één tot vier auto-tuning, wat betekent dat de eerste fase omvat het verwijderen van ongewenste fabrieksvermogen zoals inactieve luchtbeperking en het vergroten van de inlaatluchtstroom. De tweede fase omvat het verhogen van de pksporen door de hoeveelheid compressie te verlagen en de onuitsparend tijden af te dalen. De derde fase omvat het installeren van een verplaatsingskit en het maken van een efficiënte oliepan. De vierde fase omvat het installeren van een compressieverbeteraar en het uitvoeren van de auto via een powerband-test.

 

Voordelen van het uitvoeren van uw eigen krachtwinsten Tuningif U kiest u ervoor te zorgen dat u uw eigen vermogenswinsten uitvoert, dan heeft u een aanzienlijk voordeel voor winkels die de onderdelen voor u voor u afstellen en installeren. Dit kan veel geld besparen. De meeste winkels moeten veel geld opladen om een reeks inlaatopeningen, kap, uitlaatsysteem en brandstofcel te installeren. Het voordeel van het doen van uw eigen afstemming is dat u de tijd kunt verkorten die het duurt om uw voertuig af te stemmen.

 

Ontsteking Timing Main Reden Mensen vervangen hun motoren, is omdat de prestaties van de auto zijn verbeterd, maar de kilometerstand is nog steeds slecht. Verbetering van uw brandstofkilometers of het verhogen van uw snelheid is eenvoudig wanneer u uw verbrandingsmotoren en intercoolers afstemt. Het kan eenvoudig worden gedaan door uw brandstofpomp of intercooler of beide te wijzigen of te upgraden.


Klik hier voor meer informatie Chipperformance