JJ Wonderbanken
Image default
Groothandel

Dit bedrijf is er voor een geschikte horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven

Droom jij ervan om je eigen horecazaak of baristabar te beginnen? Als echte koffieliefhebber weet jij natuurlijk als geen ander hoe belangrijk goede koffie en een grote variatie aan keuze is. Het allerbelangrijkste is dan ook dat je een geschikte horeca espresso koffiemachine in de buurt van Eindhoven koopt. Gelukkig biedt EKS deze. Eenmaal de perfecte horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven aangeschaft? Dan kun je beginnen met het vormgeven van de rest van je onderneming.

Het bedrijf

EKS is een koffiegroothandel die is opgericht in 1992. Het bedrijf is al bijna 30 jaar bezig om de koffiemachines en koffie zelf te verbeteren. Dit doet het aan de hand van de meest moderne en innovatieve technieken om de machines te bouwen. Het bedrijf is gevestigd in Dongen, maar biedt de ideale horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven tot Den Bosch. Zo heb je in een groot deel van Noord-Brabant eenvoudig toegang tot de apparaten en koffie.

Adviseren

Bij EKS kun je niet alleen terecht voor de aankoop van koffiemachines, het bedrijf heeft ook een adviserende functie. Je kunt vrijblijvend een eerste adviesgesprek aanvragen, waarbij wordt gekeken naar jouw persoonlijke voorkeur en wensen. Je krijgt onafhankelijk advies, wat betekent dat alle mogelijkheden met je worden besproken – dus niet alleen de opties waar het bedrijf zelf zo veel mogelijk van kan profiteren. Zo weet je zeker dat je een koffiezetapparaat koopt dat het best bij je past.

Klantvriendelijkheid

Ook is het bedrijf erg klantvriendelijk. Dit uit zich in het feit dat er uitgebreid de tijd wordt genomen voor klanten en dat je zelfs de mogelijkheid krijgt om de verschillende soorten koffie te proeven. Bovendien biedt EKS gratis onderhoudsservice. Als je horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven stuk gaat, zal een medewerker deze zo snel mogelijk maken. Tot die tijd krijg je een vervangende machine te leen.

https://www.ekskoffie.nl/