JJ Wonderbanken
Image default
Groothandel

Kies voor mozaïeken of tegels voor de vloer van deze tegelzaak in ’s-Hertogenbosch

Iedereen richt zijn of haar huis op een andere manier in. Zo ook u. Heeft u een huis gekocht of woont u al zo lang in uw huidige woning, dat u het interieur graag een upgrade geeft? Koop dan tegels of mozaïeken bij Toon den Otter in ’s-Hertogenbosch, nabij Oss. Dit familiebedrijf uit Empel neemt uitgebreid de tijd voor iedere klant die een bezoek brengt aan de showroom. Deze showroom bekijkt u voorafgaand aan uw bezoek ook al online via de website van de tegelhandel of via Google Maps. Zo krijgt u een goed beeld van de winkel.

Kom langs tijdens de openingstijden of maak een afspraak

Van dinsdag tot en met vrijdag is de tegelwinkel open van 13.00 tot 17.00; op zaterdag van 09.00 tot 12.30 uur. Komen die tijden voor u niet uit, maar wilt u wel graag tegels bij deze winkel in regio Oss en ’s-Hertogenbosch kopen? Neem dan contact op met het team van Toon den Otter in stadsdeel Empel. Op afspraak is het namelijk ook mogelijk om tegels in de showroom te bekijken en aan te schaffen. Aangezien de medewerkers van deze winkel alle werkzaamheden zelf doen, is er niet altijd tijd om de winkel te openen. Wel blijven zo de prijzen van de tegels nabij Oss en in ’s-Hertogenbosch scherp, waar u als klant van profiteert.

Bestel de tegels van hoogwaardige kwaliteit in de (online) winkel

Welke tegels u ook koopt in de buurt van ’s-Hertogenbosch en Oss, u geniet van hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur van de tegels. Schroom vooral niet om contact op te nemen met de tegelexperts van Toon den Otter. Zij denken graag met u mee en voorzien u van gedegen advies. De contactgegevens vindt u eenvoudig op de website van dit bedrijf. Breng vervolgens een bezoek aan de winkel en schaf de tegels aan die u het mooist vindt.