Jjwonderbanken

Leuk idee voor een kinderfeestje

Ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje in Winterswijk, dan hoef je niet verder te zoeken. Een escape room is een erg leuke mogelijkheid. Als je hierheen gaat, kun je er zeker van zijn dat de kinderen twee uur lang plezier zullen hebben. Ze krijgen van tevoren iets te eten en te drinken aangeboden. We leggen hen uit wat het doel is van de uitbraak en hoe het werkt. Ze worden in een ruimte geplaatst waar ze alleen naar buiten zullen gaan als ze alle aanwijzingen vinden. Voor kinderen onder de acht zijn de aanwijzingen niet moeilijk te vinden en te snappen.

Verschil tussen kinderen en volwassenen

Een aanwijzing de die kinderen bijvoorbeeld kunnen vinden is een viertal letters. Deze moeten ze omzetten naar cijfers. De letter B staat bijvoorbeeld voor de 2, omdat het de tweede letter uit het alfabet is. Vaak staat hier een uitleg bij, zodat ze het snel zullen snappen. Voor de volwassenen zijn de aanwijzingen wel moelijker gemaakt en voor de opdrachten zullen ze echt goed moeten nadenken. Als ze alle aanwijzingen op tijd vinden, verlaten ze de kamer. Ze hebben het spel dan gewonnen, en dat wordt natuurlijk beloond! Als ze de kamer niet binnen de tijd uit zijn, hebben ze het spel helaas verloren.

Goed om te weten

Kom je naar onze escape room voor je kinderfeestje in Winterswijk, dan zorgen wij voor een onvergetelijk feest. Voor de verjaardag van de jongen of het meisje hebben we ook nog iets na de activiteit als souvenir voor het feestje. We hebben ruimtes van verschillende groottes en in welke kamer je terecht komt hangt af van met hoeveel mensen je bent. Hoe meer mensen, hoe meer hints en hoe meer opdrachten. Anders zou het spel natuurlijk super snel afgelopen zijn. Je brengt ongeveer twee uur door in een kamer. Kom je binnenkort bij ons langs om je kinderfeestje in Winterswijk te vieren?