JJ Wonderbanken
Image default
Industrie

Vuurvast materiaal voor de isolatie van jouw installatie ontvang je van deze specialist

Om een industriële oven optimaal te isoleren, is het belangrijk dat je een specialist in vuurvast materiaal inschakelt om een duurzaam resultaat te krijgen. Zo’n specialistisch bedrijf is Thermiek BV, gevestigd in Geldermalsen. Zij hebben ruime ervaring in de levering en toepassing van vuurvaste materialen voor allerlei soorten installaties. Het bedrijf beschikt over een werkplaats voor het vervaardigen van mallen, een prefabafdeling en een opslag- en montagehal. Ook verlenen ze hun dienstverlening vanuit hun kantoren. De afgelopen decennia hebben uiteenlopende bedrijven uit diverse sectoren gebruikgemaakt van hun vakkundige services. Wil je ook deze specialist in vuurvast materiaal inschakelen? Lees dan verder over de mogelijkheden!

Materialen voor isolatie van allerlei installaties

Vuurvast materiaal is een product dat veel ervaring en expertise vereist als het gaat om de vervaardiging en installatie ervan. Zeker wanneer je prefab vuurvast materiaal wenst, is het van belang om de hulp in te roepen van een specialist. Thermiek BV uit Geldermalsen biedt complete service aan met betrekking tot de engineering, levering en montage van materialen voor vuurvaste isolatie. Met innovatieve oplossingen voor ieder vraagstuk zorgen zij te allen tijde voor duurzame resultaten. Al vele installaties in Nederland zijn voorzien van vuurvast materiaal van deze specialist, variërend van aluminium smeltovens en gloeiovens tot branderkamers en rookgaskanalen. Hun personeel is bovendien VCA-gecertificeerd en hecht dus veel waarde aan een milieubewuste toepassing van je vuurvaste isolatie.

De levering van materialen

Wil je Thermiek BV enkel inschakelen voor de levering van vuurvaste isolatiematerialen, zoals vuurvaste stenen of vuurvast beton? Bespreek dan zeker de mogelijkheden met hun medewerkers, zodat ze je optimaal van dienst kunnen zijn. In de meeste gevallen worden alle materialen voor vuurvaste isolatie voorzien van een bijbehorend EN 10204 – 3.1 testcertificaat. Voor meer informatie en/of deskundig advies neem je contact op met hun medewerkers. Zij zullen met plezier je vragen beantwoorden.

Gerelateerde artikelen

Wat kunt u verwachten van deze metaalhandel uit Oost-Vlaanderen?

Schakel dit bedrijf in en profiteer van hun volautomatische lasersnijder

Wat voor soort betonnen megablokken zijn er verkrijgbaar?