JJ Wonderbanken
Image default
Industrie

Ontlast uw team door een treklier aan te schaffen

Zijn u en uw team vaak bezig met het tillen of verplaatsen van zware goederen? Dan is het verstandig om (onder andere) een treklier aan te schaffen. Dit doet u bij BMI Hijsgereedschap waar u gemakkelijk online uw hijs- en hefgereedschap koopt. Een treklier is beschikbaar in veel verschillende soorten. Zo zijn er bijvoorbeeld handlieren en elektrische lieren. Ook staaldraadtakels hebben ontzettend veel nut wat betreft het trekken van zware lasten. Bekijk zeker eens de webshop van dit bedrijf om te bekijken wat de mogelijkheden allemaal zijn en ontlast uw team door het juiste gereedschap te kopen.

Meer over het bedrijf

BMI Hijsgereedschap bestaat al sinds 2001 en is opgericht door Ko Michelbrink. Hij begon met de verhuur van hijsgereedschap voor bouwkranen, wat overigens nog steeds tot de mogelijkheden van het bedrijf behoort. Dit kwam tot stand doordat hij als kraanmachinist en industrieel verhuizer veel interesse had in hef- en hijswerkzaamheden. Daardoor heeft hij dan ook veel ervaring opgedaan in oplossingen hiervoor. Niet alleen kunt u terecht voor bijvoorbeeld een treklier, maar ook voor banden en stroppen, kettingen, pallethaken en klimmaterieel. Dit is nog maar een greep uit het assortiment. Daarnaast staat het team voor u klaar voor de jaarlijkse keuringen en eventuele uitleg en trainingen. Vindt u niet wat u zoekt? Het aanbod breidt zich constant uit, dus neem voor de zekerheid even contact op met het bedrijf.

Zet veiligheid voorop

Door een hijs- of hefgereedschap te kopen, kiest u niet alleen voor gemak, maar ook voor de veiligheid van uw team. Lichamelijke klachten worden optimaal vermeden door de juiste gereedschappen aan te schaffen. Gaat u (of uw medewerkers) weleens zelf hoog de lucht in? Vanaf 2,5 meter is het gebruik van valbeveiliging verplicht. Hiermee wordt u opgevangen bij een onverhoopte val. De valbeveiligingen die u vindt in de webshop, zijn van het merk Kratos Safety. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek het gehele assortiment vandaag nog!

https://www.hijsgereedschap.nl/producten