JJ Wonderbanken
Image default
Banen en opleidingen

Bespaar loonkosten door Poolse werknemers in te huren

Heb je voor jouw agrarische bedrijf personeel nodig en wil je graag besparen op loonkosten? Kies er dan voor om Poolse werknemers aan te nemen via een uitzendbureau uit Heerhugowaard. Poolse arbeidsmigranten staan erom bekend hard te werken én kosten minder dan Nederlandse werknemers. Van plukkers tot bollenpellers en van planters tot productiemedewerkers; bij AgriPool Uitzend B.V. weet je zeker dat je geschikte kandidaten vindt. Bovendien wordt alles van A tot Z geregeld. Niet alleen de werving en selectie van buitenlands personeel, maar ook het regelen van de huisvesting, het vervoer en de geldige documentatie van de arbeidsmigranten neemt dit uitzendbureau voor je uit handen. Dat is pas totaalservice!

Eenvoudiger dan dit wordt het niet!

Het inhuren van Poolse werknemers of andere arbeidsmigranten was nog nooit zo makkelijk. Bij AgriPool Uitzend B.V. ben je namelijk verzekerd van totaalservice. Zij regelen de gehele procedure van werving en selectie, maar ook payrolling kun je aan deze specialisten overlaten. Ze verzorgen dan bijvoorbeeld de uitbetaling van de gewerkte uren, maar ook de uitbetaling van vakantiegeld, vakantiedagen, belastingen en sociale premies. Alle gegevens zijn bovendien terug te vinden in het klantenportaal van dit uitzendbureau. Zo beschik je altijd over de laatste informatie over jouw werknemers, maar hoef je zelf niet veel te regelen. Dit scheelt veel tijd voor jouw onderneming, tijd die je dan weer voor andere zaken kan gebruiken. Of je nu Poolse werknemers wilt inhuren voor op het land of in de kas; AgriPool Uitzend B.V. vindt gegarandeerd de juiste kandidaten vanuit hun kantoor in Gdansk.

Neem contact op met dit uitzendbureau bij interesse

Heb je interesse in het inhuren van Poolse werknemers via een uitzendbureau uit Heerhugowaard? Neem dan contact op met deze experts en vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Zij bespreken graag met jou je wensen en behoeften wat betreft personeel, om zo de beste match te maken tussen werknemer en werkgever.

https://www.agri-pool.com/index.html

Gerelateerde artikelen

Opzoek naar een rijschool in Utrecht?

Biotech recruitment voor werkgevers en werkzoekenden

Lekkere Haseeb koffie