Jjwonderbanken

Opzoek naar een rijschool in Utrecht?

Dan ben je bij de veelzijdige rijschool in Utrecht aan het juiste adres. Bij deze rijschool kun je veel meer dan alleen je rijbewijs halen voor de auto. Naast autorijlessen kun je hier ook je motor en scooter rijbewijs halen. Dit maakt de rijschool in Utrecht erg veelzijdig en heeft het dus erg veel te bieden. Bij de rijschool in Utrecht hebben ze erg veel aandacht voor de leerling en vinden ze het dan ook erg belangrijk dat een beginnend bestuurder veilig deelneemt aan de weg. De rijschool in Utrecht biedt dan ook de juiste hulp en advies die een leerling nodig heeft. Iedere leerling is anders en heeft op zijn beurt dan ook weer andere begeleiding nodig. Uiteindelijk gaat het er dan ook om dat je veilig deelneemt aan het verkeer in Utrecht, en dat het niet gaat om hoe snel je dat rijbewijs binnen hebt.  

Onze werkwijze 

Bij de rijschool in Utrecht krijg je altijd een gratis proefles waarbij we kunnen kijken hoe lang je erover gaat doen. Aan de hand daarvan wordt dan ook bepaald welk pakket het beste aansluit. Bij de rijschool in Utrecht les je dan ook altijd een uur en geen drie kwartier zoals bij veel rijscholen wel het geval is. Een rijopleiding is gewoon duur en daarom vinden we ook dat een rijles in Utrecht een heel uur moet duren. Omdat we het belangrijk vinden dat het volgen van rijlessen goed te combineren is met school en sport. Worden de rijlessen altijd samen ingepland met de leerling. Wanneer u klaar bent met uw rijopleiding en nog lessen over heeft krijgt u deze gewoon terugkrijgen. 

Contact en tarieven

Wanneer u besluit rijles te nemen bij de rijschool in Utrecht dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Voor de tarieven kunt u op de website terecht, en staat er ook het een en ander aan informatie over ons.