Jjwonderbanken

Biotech recruitment voor werkgevers en werkzoekenden

Hoewel de Farma- en Biotech-industrie een grote markt is, komt men professionals op dit gebied niet op elke hoek van de straat tegen. En voor de mensen die een achtergrond hebben in Life Sciences is het niet altijd makkelijk om een fijne, nieuwe werkgever te vinden. Daarom is er recruitment speciaal voor Biotech. Dit is werving van kandidaten en werkgevers die puur gericht is op de Biotech-branche om op deze manier werkzoekende professionals en bedrijven samen te brengen die op zoek zijn naar nieuwe gegadigden. Dus ben je op zoek naar een baan en heb je een achtergrond in Life Sciences? Of heb je een farmaceutisch bedrijf en heb je een vacature die maar niet ingevuld wordt? Dan helpen de recruiters van MY Recruitment om dé match in Biotech te maken.

Ontvang hulp van experts in het vak

Voor al deze zoekende mensen is er een oplossing, namelijk MY Recruitment. Zowel voor bedrijven als voor werkzoekenden gaat MY Recruitment te werk. Deze consultant in de Biotech recruitment heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de Farma- en Biotech-branche. Er is door de consulenten goed geluisterd naar de feedback die door de jaren heen is gegeven en daardoor zijn zij de experts voor het vinden van een goede match. Voor MY Recruitment staan er bepaalde waarden die hoog in het vaandel. Voor hen is enthousiasme en een persoonlijke aanpak dé manier van werken. Zowel de werkgever als de kandidaat wordt persoonlijk benaderd om een succesvolle match te vinden. Daarnaast zorgt deze consultant ook voor kwaliteit. Het uitgangspunt is om een kandidaat te vinden die voor langere tijd voor de werkgever zal werken.

Wil jij ook een succesvolle match?

De Biotech recruitment consultants werken voor zowel werkgevers als werkzoekenden. De kernwaarden van deze consultant zorgen voor een succesvolle aanpak en resulteren gegarandeerd in een succesvolle match. Als bedrijf of als werkzoekende binnen de Farma- en Biotech-branche word je door dit bureau in Biotech-recruitment persoonlijk benaderd. Deze specialisten helpen je verder met jouw zoektocht!

https://www.my-recruitment.com/