Jjwonderbanken

EEN TOP INSTALLATIEBEDRIJF IN LISSE

Bij het beste installatiebedrijf Lisse bent u op het juiste adres voor al uw koel en warmte installaties en de onderhoud daarvan. Wij hebben heel lang ervaring in het vak en kunnen u van expertise en kunde voorzien. Ons personeel dat ook zeer ervaren is en alle relevante kennis bezit om uw koel of warmte installatie naar behoren te installeren en te onderhouden is u ook heel graag van dienst. Onze koel en warmte apparatuur zijn van de hoogste kwaliteit dat momenteel  beschikbaar is op de markt en voldoen aan alle europese en Nederlandse voorwaarden. Verder zijn ze zeer milieuvriendelijk en wordt er geen gebruik gemaakt van CFC gassen. Hiermee wordt voorkomen dat schadelijke stoffen  in de atmosfeer terecht komen en  bijdragen aan beschadiging van de ozonlaag.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET INSTALLEREN?

Onze prijzen zijn geheel afhankelijk van de de type installatie dat uw wilt en de omvang van het werk. Eerst moet een ruimtelijke analyse worden gemaakt van de plek waar de installatie geplaatst dient te worden.  De omvang en de complexiteit van het gebouw moet in kaart worden gebracht zodat er een schatting kan komen over de aantal manschappen die nodig zullen zijn maar ook de duur van het project en het aantal benodigde materiaal. Nadat dit alles in kaart is gebracht kan er dan een offerte voor u worden opgesteld. Wel mogen wij u aangeven dat wij de beste prijzen hebben in heel Lisse en de scherpste in heel Nederland. En dit voor de beste kwaliteit beschikbaar.

WAT HEEFT HET INSTALLATIEBEDRIJF IN LISSE NOG MEER TE BIEDEN?

Hier bij installatiebedrijf Lisse zorgen wij niet alleen voor onze particuliere cliënten maar ook voor onze zakelijke klanten. Wij kunnen uw onderneming ook voorzien van een koel en warmte installatie indien noodzakelijk. Maar ook de onderhoud daarvan kunnen wij geheel voor u verrichten. Onze service aan onze zakelijke cliënten is hetzelfde als aan onze particuliere klanten. En dat is kwaliteit en beste apparatuur voor de scherpste prijs. Verder zorgen wij ervoor dat wij u een professionele service geven van begin tot eind zodat u dik tevreden bent met hetgeen wij u aanbieden. Neemt u gerust contact met ons op voor verdere details en voor al uw vragen en of opmerkingen.