Jjwonderbanken

Lekkere Haseeb koffie

Haseeb koffie heeft een unieke smaak en het aroma brengt je naar een verre land. Ze hebben echt erover nagedacht hoe ze het maken ervan moesten aanpakken en het recept ervan blijft een geheim. Deze lekkere koffie kun je helaas nog niet in alle supermarkten halen maar er zijn wel andere opties om het te kopen.

Haseeb koffie is geen Nederlands product en moet daarom geimporteerd worden. Het is Arabische koffie en komt uit Syrië. Hier wordt Haseeb koffie gemaakt en gexporteerd naar het buitenland. De export gebeurd niet op grote schaal nog en daarom is het niet in alle supermarkten te koop. Je kunt het wel in selecte winkels kopen dat Arabische levensmiddelen verkopen.

Een andere optie is online winkelen want er zijn ook webwinkels dat Arabische levensmiddelen verkopen waar je dus ook Haseeb koffie kunt kopen. Het maakt ook niet uit waar de fysieke winkel zit want ze bezorgen gewoon alles wat je koopt thuis aan je deur. Zoals bij veel winkels en supermarkten kun je online winkelen waarna je de gekochte producten thuis laat bezorgen. Zo is het dus ook mogelijk om Haseeb koffie online te kopen en thuis te laten bezorgen.