JJ Wonderbanken
Image default
Groothandel

Uw PET-fles sealen in folie voor steriel vervoer

U bestelt heel eenvoudig uw PET-fles of media-fles bij PET Power. Dit bedrijf richt zich op de Europese en internationale markt en vervaardigt uiteenlopende soorten verpakkingen voor farmaceutische of medische doeleinden. Aangezien het van belang is dat medische producten schoon of zelfs steriel verpakt worden, vertrouwt u erop dat hier zorgvuldig aandacht aan wordt geschonken. Alle verpakkingen doorlopen een zorgvuldig proces, die gericht is op het steriel maken van verpakkingsmateriaal. Ook voor het uiteindelijke vervoer zijn maatregelen getroffen om de steriliteit volledig te behouden. U bestelt uw PET-producten en media-flessen heel eenvoudig bij deze specialist en rekent zo op verpakkingen voor uw medische producten met optimale steriliteitswaarde.

Sealen door brickpack-machines

Uw PET-fles of media-fles doorloopt een uitgebreid proces, om zo de steriliteit van de verpakkingen te garanderen. Vanuit de productieband belanden deze PET-producten uiteindelijk in de brickpack-machines. Een aantal flessen worden samen in folie geseald, waarna ze veilig op transport worden gesteld. De PET-flessen zijn hierdoor hermetisch afgesloten van invloeden van buitenaf en behouden zo hun steriliteitswaarde die eerder is bereikt door het doorlopen van een uitgebreide behandeling. Onder meer met gammastraling wordt immers een optimale steriliteit behaald.

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Na de behandeling met gammastraling verlaten de PET-producten de clean room, waarna deze in de brickpack-machines belanden. Hier worden uw PET-fles of media-fles voorzien van een laag folie en worden ze in pakketten van 2 of 3 flessen op transport gesteld. U wordt verzekerd van optimale kwaliteit wat is af te lezen aan de labels en stralingsindicatoren die op de verpakking worden gedrukt. U ontvangt uw PET producten steriel en in uitstekende conditie, waarna deze direct voor uw dienstverlening kunnen worden ingezet. U heeft zo zelf geen omkijken meer naar het reinigen van deze verpakkingen voor uw medische of farmaceutische artikelen. Een geruste zekerheid als u bij PET Power uw bestelling doet. Neem daarom contact met hen op en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.