Jjwonderbanken

Voordelen van outplacement in Zwolle voor werkgevers

Bent u werknemer en moet u binnenkort met ontslag? Dan kunt u met uw werkgever afstemmen of u in aanmerking kunt komen voor outplacement in zwolle . Door middel van outplacement krijgt u begeleiding bij het zoeken van een nieuwe baan. U wordt geacht binnen een bepaalde periode een nieuwe baan gevonden te hebben. Indien u binnen die periode geen baan heeft kunnen vinden, volgt er toch ontslag. Ook wanneer uw werknemer niet akkoord gaat met outplacement, kunt u zelf outplacement in Zwolle inschakelen. Outplacement in Zwolle zal u helpen bij de volgende stap in uw carrière en de juiste begeleiding geven bij het vinden naar een nieuwe baan.

Outplacement in Zwolle voor werknemers

Heeft u reeds ontslag gekregen, zit u zonder werk of loopt u vast in uw carrière? Dan is outplacement in Zwolle in dit geval ook de ideale keus. Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren kunnen zelfstandig hulp van outplacement in Zwolle inschakelen. Ons outplacementtraject bestaat uit een aantal fasen. We kijken samen met u naar uw sterke en zwakke punten. U gaat ons ook moeten aangeven wat u wilt en in welke branche u graag wilt solliciteren. We zullen u helpen met het opstellen van een goede curriculum vitae en samen met u sollicitatiegesprekken oefenen. Uiteindelijk helpen we u bij het vinden van een baan, die aan uw verwachtingen voldoen.

 

Wanneer u als werkgever een outplacementtraject aanbiedt aan uw werknemers, brengt dat enkele voordelen met zich mee. Als u een beroep doet op outplacement in Zwolle, speelt u als werkgever een positieve rol in het verwerkingsproces bij de ontslagen werknemer. Uw vertrekkende werknemer zal eerder geneigd zijn de laatste werkzaamheden netjes af te handelen. Uw overige werknemers zullen zich dan ook eerder betrokken voelen bij het bedrijf. Bovendien zal dit alles een positief effect hebben op de reputatie van uw bedrijf. Bent u werknemer of werkgever en heeft u behoefte aan outplacement in Zwolle; maak gerust contact met ons.